Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
Richter36 #526 üzenetére
Nekem nem!
Bár én nem kaptam sínt hozzá, macerás lett volna becsavarnom a 4 csavart. Nem is csavarom be, írtam is miért.
Mind1, örülök, hogy nektek jól befér
DE:
A ház mélységével sincs gond, nagyobb méretű videokártyák, illetve processzorhűtők vígan elférnek az óriás ventitől, kis munkával a kábelek elrejtését is szépen meg lehet oldani.
Gyenge pont viszont a merevlemezek rögzítése, ami amellett, hogy megint csak nem csavarmentes, csak egy extra alkatrésszel oldható meg, aminek használata nagyon kényelmetlen. Mivel a rögzítőkeret, sokkal rövidebb, mint egy 3.5-es meghajtó, egy laprugóhoz hasonló elemmel lehet csak beszerelni a merevlemezt. Viszont ennek egyik oldalának becsavarozása után, a másik jó 1 centivel eltávolodik, így helyszűkében elég nehéz mind a 4 csavart megfelelően pozícionálni. A nehézkes szerelés után, pedig a ház hosszát lehet szapulni, a rögzített merevlemez, ugyanis rálóg az alaplapra, ami egy SATA csatlónál nem olyan nagy probléma, de egy PATA kábelt ilyen helyzetben elég nehéz jól beigazítani.''
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest