- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
Richter36 #526 üzenetére
Nekem nem!
Bár én nem kaptam sínt hozzá, macerás lett volna becsavarnom a 4 csavart. Nem is csavarom be, írtam is miért.
Mind1, örülök, hogy nektek jól befér
DE:
A ház mélységével sincs gond, nagyobb méretű videokártyák, illetve processzorhűtők vígan elférnek az óriás ventitől, kis munkával a kábelek elrejtését is szépen meg lehet oldani.
Gyenge pont viszont a merevlemezek rögzítése, ami amellett, hogy megint csak nem csavarmentes, csak egy extra alkatrésszel oldható meg, aminek használata nagyon kényelmetlen. Mivel a rögzítőkeret, sokkal rövidebb, mint egy 3.5-es meghajtó, egy laprugóhoz hasonló elemmel lehet csak beszerelni a merevlemezt. Viszont ennek egyik oldalának becsavarozása után, a másik jó 1 centivel eltávolodik, így helyszűkében elég nehéz mind a 4 csavart megfelelően pozícionálni. A nehézkes szerelés után, pedig a ház hosszát lehet szapulni, a rögzített merevlemez, ugyanis rálóg az alaplapra, ami egy SATA csatlónál nem olyan nagy probléma, de egy PATA kábelt ilyen helyzetben elég nehéz jól beigazítani.''
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kés topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Ford topik
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest