- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
Én azzal kezdtem,hogy oldalra tettem a hátsó 12-est így segíti egy picit a 3870-est.
Először a plexi belső oldalán próbáltam de iszonyat hangos volt mivel a lapátok nagyon közel járnak a plexihez. Megpróbáltam kívül mivel ott a másik fele kerül a plexihez és ott már marad távolság.Hihetetlen mennyivel halkabb lett! Azóta is ott van és szerintem egész jól is mutat.[link]Nem tudom mennyire jó megoldás,hogy az első 14-es pont a 3870-el szembe dolgozik.
Nem nehezítik egymás hatékonyságát? Egyébként a speedfan-nal tökéletesen szabályozom őket és tényleg csak akkor mennek ha valami melegszik és akkor is csak 30%-on,vagy ha valami nagyon melegszik ugrik 100%-ra.(Párhuzamosan kötve.) Így teljesen némák és jó látvány mikor a venti és a kék fény magától szép lassan fokozatosan felerősödik majd dolga végeztével ugyan így elhalványodik majd elalszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest