Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nyomtató topik
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
Jodanovich #34036 üzenetére
A bolti garancia más, mint a gyári. A + 2 év az nem az Acer gyártói garanciáját hosszabbította meg. A géped teljesen behalt, megdöglött az alaplap. Mivel a laptopokban nem lehet/nem egyszerű az alkatrészek cseréje, így az Acer aszerint járt el, ahogy kell. Vagy megjavíttatod, vagy veszel egy másik laptopot magadnak. Tény, szomorú valóság, sajnos vannak ilyenek. Én anno egy Asus laptoppal jártam majdnem így, ott is alaplapcsere miatt kicsúsztam pont a garanciából, de még elfogadták (szerencsémre).
A laptop alaplapcseréje konkrétan azzal jár, hogy vadiú CPU, RAM és dedikált (avagy integrált) GPU kerül a gépbe, vagyis vadonatúj gépet kapnál ugyanennyi lóvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- WWAN 4G LTE bővítő kártyák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!