Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyarcz
tag
válasz
heaven
üzenetére
Szia heaven!
a válasz az üzenetedre a következő. vehetsz bele akár 800MHz-en járó DDR2-es ramot is akár 2*1gigát, a ramok szerintem a procid FSB-jén fognak menni úgyis, ha jól gondolom. nálam egy Acer Travelmate 2413 NLM noti van és 400MHz-en mennek benne a DDR2 800-as ramok és vígan elvan a gép( 2*1giga van így benne). tehát vehetsz bele bátran 667-es ramokat is. ha kérdésed lenne jelezz felém bátran, ha tudok segítek.
üdvözlettel:
nagyarcz -
hanee
senior tag
Érdekes ez az újraindulás dolog, írtam pár hozzászólással lejebb, hogy nekem is csinálta, de nekem nem túlmelegedett, csak pár ilyen alvó állapot után (általában minimum 3 után), fogta magát és kékhalállal újraindult a gép. Nekem azt írta ki mindig, hogy memória probléma. Leteszteltünk rajta mindent, a RAM-ok teljesen hibátlanok és párom sem tudott rá semmi megoldást pedig ő nagyon ért hozzá. Azt mondta ha sokáig csinálja küldjem szervízbe..
Aztán felkerült a 64 bites helyett a 32 bites Vista és mintha elvágták volna. Azóta soha többet nem történt ilyen. Érdekes, lehet, hogy a Vista hibája volt, valamint pont akkor jött kis az első javítócsomag a Vista-khoz, amikor lecseréltük, lehet hogy ez is segített, nem tudom.. Örök rejtély marad 
-
vamzi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán felkerült a 64 bites helyett a 32 bites Vista és mintha elvágták volna. Azóta soha többet nem történt ilyen. Érdekes, lehet, hogy a Vista hibája volt, valamint pont akkor jött kis az első javítócsomag a Vista-khoz, amikor lecseréltük, lehet hogy ez is segített, nem tudom.. Örök rejtély marad 
de ha jól emlékszem egy egyszerű acpi=off is segített ezen a hibán de ebben nem vagyok biztos.