- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZOLL30
tag
Sziasztok,
szeretném a segítségeteket kérni.
Széket keresek, kb. 100e Ft-ig.
Napi 6-8 óra ülőmunka mellé, 65kg, 172cm-hez.Jelige: Egy kényelmes, ergonómikus székre vágyom
Köszi
-
Lokids
addikt
válasz
grizlisandor #9696 üzenetére
Hopp. Akkor csak vak voltam.
Esetleg egy Noblechair Hero lehetne még jó neked. Bár picit túl lóg a kereten.
Nem szívesen ajánlok bármilyen gamer széket, mert ha vállas vagy, akkor egyik sem jó. -
Lokids
addikt
válasz
grizlisandor #9691 üzenetére
Sajnos nem írtad mi a max keret ami rá szánsz.
De ha bármi jó, akkor próbálj ki egy Herman Miller Embody-t. -
Haas01
tag
Én már több, mint 4 éve koptatom, de még mindig olyan állapotban van, mintha új lenne.
192 cm-emhez elég magas a támla, egyáltalán nem nyekereg a 100 kg-om alatt.
Családban elég sok a derékbaj, de napi 10 óra ülés után könnyedén lehet belőle kiszállni, ami nem volt elmondható előtte pl. egy Ikea-s vagy középső polcos székről.Nem egy olcsó mulatság, de 10+ évre lehet vele tervezni.
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
A 2 méteremhez meg a 130 kg súlyomhoz keresek széket, ~150k körül. Markusos tapasztalataimat már megosztottam
Átolvastam a topikot:
-DXRacer Tank, ettől a műbőr borításától nem vagyok elájulva így videók, képek alapján. Talán a kistesója a Sentinel se lehet rossz.
-ArenaRacer Dark Desert ajánlást is olvastam, de valahogy nem vagyok meggyőzve, hogy elég nagy nekem.
Caucher és a Crappa srác is kapott, de hát egyik se valami magas.
Fekete Miklós kapott valami AR széket, de a típusa nem derül ki. Kár, mert Miki hasonló testalkat.
Az se ártana, ha lenne valami gyártói útmutatás, hogy kisebbtől elindul a nagyobb székekig.
Dark Desert II is, ami képen nagyon jól néz ki!
-Arozzi ajánlást is olvastam, Vernazza se tűnik a Leet videóban olyan hatalmasnak. Nagyon adnám ezt az alcantara szöveg utánzatot.
Primot ajánlja a gyártó, de a topikban találtam negatív tapasztalatot vele. Verona XL van még, erről tapasztalatot nem találtam.Pixelen kívül lehetne üléspróbálni ezeket a székeket?
-
Haas01
tag
válasz
bendikeee11 #9682 üzenetére
Szia!
Én most vettem a gyereknek egy Razer Iskur Fabric XL-t, mert ragaszkodott a Gamer székhez. 125k-ért sikerült kifogni újat ingyenes szállítással. Nagyon bejövős a minimál dizájn és a sötétszürke szövet.
Ezért a pénzért nagyon megérte, ezt úgy mondom, hogy a másik gyereknek Secretlab Titan Evo 2022 XL (ami 2x ennyi), nekem pedig egy Steelcase Please székem van.
Mind a 3-an 190-195 cm és 95-110 kg között vagyunk és kipróbáltuk. 4D karfa és a beépített deréktámasz is nagyon jól személyre szabható.
Szerintem szemezgess vele. Egyetlen hátránya, mint szinte bármelyik ilyen szövet széknek, hogy a tisztítás nem lesz egyszerű.
-
Misogi
aktív tag
Sziasztok,
100-150-ért van most normális szék amit ki is hoznak normális áron? Tehát nem 40 ezret kell ráfizetni szállításért?
Köszi.
-
LLKobe
veterán
amugy mitol “gamer” szek egy “gamer” szek a hulye dizajnon kivul
Csak a "menő" versenyautóra hajazó desgin-tól, semmi mástól.
ha egyebkent ugye sem feature-okben sem kenyelemben nem veszi fel a versenyt az irodai szekekkel?
Persze hogy nem, de a célközönség ezt vagy nem tudja, vagy nem érdekli.
Btw, van egy feature, amit a gamer székek tudnak és az irodaiak nem: szinte teljesen vízszintesbe lehet nyitni őket. Értelmes use case-t erre nem tudok, de a pontosság kedvéért megemlítettem
-
LLKobe
veterán
válasz
bendikeee11 #9684 üzenetére
Gamer vonalon sajnos én személy szerint nem tudok segíteni, nem sok ismeretem van róluk (nem érdekelnek)
Ha esetleg áttérnél irodai szék vonalra ott jóval több a tapasztalatom, akkor azt mondanám nézd meg ezt pl.
-
bendikeee11
tag
Érdekes meglátás, sokat olvastam vissza. Maradok a gamer vonalon köszönöm!
A "minden"-t kifejtem jobban: állítható magasság, állítható háttámla (fixelhető, hintázás nem érdekel), állítható kartámasz fel-le, előlre-hátulra, jobbra-balra. Fejtámla vagy párna nem érdekel mivel nem fekszek benne. Deréktámasz kérdéses, sose tudtam eddig normálisat próbálni. -
LLKobe
veterán
válasz
bendikeee11 #9682 üzenetére
"...állítható legyen kb. minden..."
Akkor itt el is engedheted a gamer szék vonalat -
bendikeee11
tag
Sziasztok!
Szék vásárlás előtt állok. Szeretném a véleményetek illetve tapasztalatokat kérni az alábbi típusokról.
Anda Seat Kaiser 3 XL
ArenaRacer Supreme
Noblechairs Hero TX186cm és 95kg vagyok. Keret kb. 150-200e
Kritériumok: szövet borítás, állítható legyen kb. minden, lapos combtámasz, PC-hez használnám, napi kb. 4-10 óra üléshez.
Olvastam hogy az ArenaRacernek az ülőfelülete kicsit keményebb, így kicsit zárkózott vagyok tőle, viszont a mostani ajándék asztal akcióval (eladásával) árban elég baráti lenne. Leginkább az Anda Seat felé hajlok, de erről kevés magyar véleményt találtam, viszont angol review alapján nagyon kényelmesnek és jól tesreszabhatónak mondják.Előre is köszi a válaszotok!
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok! IKEA Markus székhez szeretnék venni kemény fa padlóra való kereket/görgőt. Az első pár jobb találatnál írták hogy nem IKEA kompatibilis.
Van tapasztalatotok bevált görgővel amely kíméletes a fa padlóval és IKEA szék kompatibilis? Köszönöm előre is!
-
Veron
addikt
Zody nem egy rossz szék, annak ellenére hogy 10-12 éves design és most újonnan jó árban is van.
viszont a háttámla dőlésszöge megosztó, minden 2. tesztben írják, hogy túlságosan dől. cserébe a forward tiltet aktiválva meg jó pozícióban ülsz, egy picit a térded felé, lejt ilyenkor az ülőlap.
nem tudom ez mennyire zavaró hosszú távon, mert üléspróba erejéig nem volt az. erről LLKobe tud nyilatkozni. -
asztalbol ikeas van, tok jok a fiokok, de elbasszak az ergonomiat
a csajom pont a steelcase mintabolt mellett ment el, bekuldtem gyorsan, hogy probalja le a szekeket, remelem bejon neki valamelyik es akkor meg is rendelem
jo lenne letudni, ma meg van 15% kedvezmeny rajuk a webshopban.
-
Veron
addikt
nyilván, csak leírtam az én utam, befolyásolási szándék nélkül.
asztal nekem is kell, enyém kb. 2 cm-rel magasabb, mint ideális lenne. -
-
közen még a steelcase please air is beúszott a képbe, kicsit még utána járok. nincs igazából kedvem, időm üléspróbázni, így valószínűleg online rendelés lesz. kértem ajánlatot a helyi dealerektől a zody-ra, akad-e nekik épp raktáron. emellett még van most 15% akció a steelcase weboldalán az please air-re, ami tök jó
plusz 300 eur-t vissza tudk igényelni az adóból
-
nagyon köszi, majdnem megrendeltem egy steelcase series 1-et, de nem ment át a tranzakció amazonon, utána jutott eszembe, hogy biztos van erre topik a ph-n
tök szuper az összefoglalód, én kicsit magasabban, kb 183 centimhez keresek széket, amit a csajom is használna a kb 165 centijével. na ez így már kicsit nehézkes. főleg, hogy alapvetően olyat keresnénk, aminek van fejtámlája is. viszont ahogy nézem ez nagyon sok széknél hiányzik, akár a haworth-ről, akár a hm mirráról beszélünk.
elkezdem visszaolvasni a topikot, de ha esetleg valaki tud ajánlani ebben a méret-rangeben azaz 165-183 cm között széket, fejtámlával (najó igazából ezt is el tudjuk engedni), akkor ne tartsa vissza. jó lenne, ha ezer eur alatt maradna az ára is
-
Lokids
addikt
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Elöregedett a szék alattam, de már olyan szinten, hogy kényelmetlen benne ülni.
Haveromnak van egy Nitro Concepts S300-a [link] , amit kipróbáltam nekem is jónak tűnt, kényelmes volt.Viszont ezen kívül nem nagyon próbálgattam másikat.
Szeretném kérdezni, hogy ebben a 90-100.000 Ft-os kategóriában esetleg van-e jobb ötletetek, vagy ami jobbnak számít esetleg picivel több ráfordítással? Ha már veszek, akkor legyen jó úgy vagyok vele. Főleg mert derék és nyakfájós is vagyok, ezért nem szeretnék ezen spórolni.
Én főleg irodai munkára használnámKöszi!
-
hugeboy
tag
Sziasztok!
Irodai széket szeretnék venni magamnak. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Heti átlag két nap használnám otthoni munkavégzésre. 183cm és 69kg vagyok.Mivel a hátam alsó része nem elég ívelt, és emiatt hosszú ülés után fájni is szokott, ezért fontos lenne, hogy a gerincem alsó részét a szék megfelelően támassza meg.
Eddig a hálós megoldású székek jöttek be a legjobban.Milyen széket tudtok ajánlani a fentiekre? Használt is lehet.
A Sihoo Doro C300 a háttámasz miatt nagyon szimpatikus. Nyilván ezzel még nincs hosszútávú tapasztalat, de azt olvasni, hogy az anyaghasználat miatt tartós lehet.
Ahogy nézem, ajánlott a Steelcase Reply, a Haworth Very Task, a Herman Miller Mirra 1, stb. Nem tudom, hogy ezek mennyire tartják a hát alsó részét.
(Esetleg Herman Miller Celle, Stealcase Please, stb?)Mivel nem sürgős, az is tök jó, ha javasoltok valamit, ami most épp használtan nem elérhető, vagy később várhatóan olcsóbban beszerezhető lesz.
Örülnék ha 150k-ból kijönne a dolog. Nyilván ha a drágábbnak nincs annyi hozzáadott értéke, akkor az olcsóbb felé megyek.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest