Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bepken

veterán

válasz ITrex #7691 üzenetére

itt is személyes megtekintést, tesztelést tudok csak javasolni (nem tudom, mennyire macera IKEA online vásárlásnál az elállás)

csak hogy egy kis kontextust adjak, miről beszéltem gojani02 kollégának is az előző hozzászólásomban: én egészen pontosan ezt az "olcsóságot" vettem meg tavaly - [link]
    tehát nálam ez minősül egy ultragagyi, még az ellenségemnek se ajánlanám soha, inkább felejtsük is el kategóriának :DDD a továbbiakat ennek megfelelően írok az általad kinézett példányról.

preferencia kérdése persze, milyen paraméterekkel rendelkező széket keres magának az ember, azt azonban szerintem érdemes szem előtt tartani, hogy mit kínál egy szék az áráért....
    amit Te linkeltél, az szög egyszerű ülőalkalmatosság, kvázi arra szolgál, hogy ne a kanapéra, puffra, vagy épp a földre kelljen leülnöd. véleményem szerint semmi több ennél.

a kartámasz - ami egyébként nem állítható! - egybe van csavarozva a háttámlával, egyébként ebből adódóan, amikor izomból hátra döntöd a széket, azt a 4 csavart + karfát feszíted, ebből adódóan idővel úgy tudom ezek hajlamosak eltörni. mármint a teljes kartámasz, ami a háttámlát tartja... (nyilván egy felsőbb kategóriás széknél is 4 db csavar tartja össze a háttámlát és az ülőlapot, de ott van egy mechanika, nem pedig derékszögben feszül az egész)

méretek alapján ez a szék kicsinek tűnik... súlyodból adódóan úgy vélem, nem vagy vállas, viszont 3 centivel magasabb vagy nálam. ennek a széknek a háttámla felső íve valahol a lapockád aljánál lenne (nem feltétlenül szempont ez, engem pl irritálna) - elve ha megnézed a kialakítást, van benne egy nagyon elb@szott ív (nem tudom szebben, bocsi :D ), ami miatt a háttámla felső része kvázi valahol vállad fölött kellene legyen, hogy kényelmes legyen...a videó alapján a fickó olyan 170...max 180 centi lehet és neki is válla beleér ebbe a felső "kidomborodó" ívbe....nagyon remélem, hogy érted, miről beszélek, bocsi a hülye magyarázásért :D

aztán pl az ár velejárója, hogy ez a műbőr már képről is undorító minőségnek tűnik....nyáron ebbe bele fogsz olvadni szerintem (persze klíma alatt "no problem")

ahogy írtam korábban is, az általam vásárolt (fent linkelt) olcsó szék alapvetően egy elfogadható szék lett volna, azonban az, hogy 1 hónap leforgása alatt minden mozdulatnál nyikorgott vagy recsegett, az ülőpárna részt ennyi idő alatt teljesen laposra sikerült kiülnöm (110 kg), továbbá a gázrugó is konstans eresztett.....én soha többé nem vennék multiban irodai széket.

Új hozzászólás Aktív témák