Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegee01
csendes tag
Sziasztok,
Szék vásárlás előtt állok, az ArenaRacer Titan-t néztem ki sok jót írtatok róla. Valamikorra várható akció, mert láttam, hogy 100k alatt is belehet szerezni a széket.
-
nobela
senior tag
Sziasztok,
60k környékén napi 2-3 óra üldögélésre 186 cm/110 kg adatokkal ezeket találtam:
Meg lehet ezeket venni? Esetleg van valami jobban ajánlott, vagy nézzek inkább valami irodai széket?
-
Dolphine
addikt
Megérkezett a szék, egyelőre még dobozban van.
Olyan súlya volt, azt hittem ott maradok! -
wwhy
veterán
válasz
evrynet0 #6032 üzenetére
Miller, Mirra 2
Naszóval: mivel, mint tudjuk, Mo jobban teljesít, ezért én éppen Bukarestben dolgozom, így a romániai HM képviselettől vettem. Nem kellett várni semennyit, volt készleten, fullos, grafit. Nagyon kedves/rendes eladók, de kipróbálni nem tudtam, nem volt lehetőségem/kedvem elmenni a bemutatóterembe. Rendelés esetén kb. 6-8 hetet mondtak, hogy várni kell. Ára szinte fillére ugyanaz, mint az OAD-ben, azaz a szinte fullos (nincs gyűrűs lábtámasz) grafit ~325e Ft volt.
Gyakorlatilag összerakva érkezik: gázrugó, talp, felső rész van külön, rugót talpba, széket a rugóra, és kész is.
Érdekesek az anyagok: az ülőfelület háló, de valami spéci anyag, nagyon kényelmes.
Ülőfelület: a kialakítása jó, a szélei kissé befelé ívelnek, nagyon jól tartják a combot, de ugyanakkor egy széles ülepű ember - szerintem - nem tudna kényelmesen elhelyezkedni.
Újfajta a mélységállítás: az ülőfelületet nem lehet mozgatni előre-hátra, hanem az első részét lehet lejjebb/feljebb hajtani. Jól használható, azt lehet igazából beállítani vele, hogy hol támassza az ülőlap a combot; ha felemeljük, akkor nyilván előrébb, elemelkednek a lábak a padlótól.Hátrész: Kényelmes, szintén valamilyen háló, de más, mint az ülőfelületé, egy műanyag keretre feszítve. Lehet állítani a dőlés erősségét, azaz, hogy mennyi erővel kell hátranyomni, hogy hintázzon.
Kéztámasz: minden irányba állítható, de nekem nagyon nagy csalódás: a tetején egy nagy, bumfordi műanyag, lehet, h nem értek a dizájnhoz, de nekem nagyon gagyi hatású.
Deréktámasz: jópofa, rugalmas műanyag, két rugó feszít egy műanyag hálót befelé, a derék irányába, én még nem találtam meg az ideális pozícióját.
Pro:
- nagyon sokfajta állítási lehetőség, mind az ülőlap, mint a hátrész esetében
- kényelmes ülőfelületKontra:
- a beállító füleket nem lehet kényelmesen elérni a székből (!!), mert a kéztámasz annyira ívelt, és ott a tetején a bumfordi kifli, hogy ki kell hajolni teljesen, ilyenkor a kéztámasz teteje, mint egy mankó a hónalj alá kerül, nyom rendesen- a háttámla nem állítható meg adott szögben. Nem tudom, hogy más székeknél hogy van, de nekem fontos lett volna ez/egy ilyen tulajdonság. Tehát vagy hinta, vagy függőegesben lehet rögzíteni, de olyan nincs, h hátranyomom hintába, és ott megállítom.
Összegezve: full ergonómia, nagyon jó irodai szék, 8-10 órát kényelmesen lehet benne ülni - ha sikerül beállítani. Nekem elmarad a nagyon nagy úristen, de király fíling, inkább a valahogy többet vártam van bennem 3 nap után.
-
Ezvalid
csendes tag
Facebook oldal szerint érkezett raktárba ArenaRacer Supreme, Premiere és Dark Desert
-
Maczbal
csendes tag
Sziasztok!
Újabb kérdéssel fordulnátok hozzátok. Némi kavar alakult ki a fejemben a forgószékgyártókkal kapcsolatban. Nevezetesen: a Wau2 széket neten két márkanév alatt is meg lehet találni, ezek a Unique és Merryfair márkák. Bár a termékfotók alapján a két szék megegyezik, mégis áruk tekintetében 2x-es különbség van közöttük.
Tehát a kérdésem az, hogy ennek a széknek a dizájnja licenszelve van mindkét gyártó által, akik így vélhetően eltérő minőségben gyártják le őket? Vagy ők konkrétan nem gyártanak, csak ugyanattól a gyártótól berendelik, és rábiggyesztik a saját cégük nevét?
Előbbi esetben a minőségbeli eltérések akár érthetővé is tehetnék az árbeli különbséget, utóbbi esetben viszont az árkülönbség érthetetlen. Székvásárlás előtt állok, és nem szaladnék rá ilyen szopórollerre.
A kérdésem általánosságban is érthető, hisz ez más típusok esetén is tapasztalható (pl. Ergohuman). -
Ezvalid
csendes tag
Titan is érkezhetne raktárba, esetleg valami jó kis akcióval karöltve.
-
wwhy
veterán
Ha valakit érdekel, akkor szívesen beszámolok a HM Mirra2 székről.
-
Zoli951011
csendes tag
Az esetek többségében, mindig a gázrugó feletti (hinta mechanikát magába foglaló) fémszerkezetben keletkeznek anyag gyengülések/törések.
Sajna erre ők se vállanak garanciát, szóval én kb mindenhol 2 év garival számolok
Első 20.000 ketgóriás "gamer" székemnél konkréten kitört a persely amiben a gázrugó volt.
Most 60.000 kategória yisk műbőr forgószéknél (asszem valami tamdump volt a neve) szintén szétrepedt az a rész ami a 2 csavar között van hátul:
Nem tudom esetleg másnak milyen tapasztalatai vannak meghibásodás terén. -
zsotesz81
senior tag
Ha már szóba került a noblechairs, két hete pénteken konzolvilágnál az icon és a hero 100k volt, igaz bontott. Mivel szemeztem már egy ideje a székkel, viszont 150k-t kicsit sokalltam, így úgy döntöttem ennyiért bevállalom. Múlt hét kedden meg is jött, össze is raktuk viszont sikerült két különböző kartámasszal küldeniük (az egyik valszeg a hero-hoz való volt képek alapján). Írtam is nekik emailt, hogy jó lenne ha egyforma lenne
. Aztán péntekig semmi válasz nem érkezett, már kezdtem azt hinni, hogy akkor ez így marad, de pénteken jött egy mail a gls-től hogy a konzolvilág csomagot adott fel nekem. Ma meg is jött küldtek egy párt biztos ami biztos , úgyhogy mostmár teljes a szék. Annyi hibája van csak , hogy a háttámlán a noble logó fejjel lefelé van felvarrva
, de ezzel még együtt tudok élni.
Amúgy tényleg nagyon minőségi szék, persze ennyiért már legyen is az. -
I02S3F
addikt
válasz
Coccolino_O #6013 üzenetére
Erre a székre 5 év garancia van. A műbőr részére 2. 120 helyett 110-ért vettem + 1,7 eft szállítás (Pixel gamer boltból). Máshol a szállítás 9eft is lehet!
A Noblechairs székek 2 év garival jönnek. Azonban a topicban sok elégedett tulajdonos van! És dícsérik a minőségét.
Pár hónapot érdemes lehet visszaolvasnod a topicban. Szerintem segítene! Például tisztában lennél vele, hogy mit kapsz 120 eft-éft.
-
Coccolino_O
őstag
Fogalmam sincsen, nem vagyok kepben ezeket a dolgokat illetoen. 100-120 ezernel tobbet nem koltenek ra, es nem tudom, hogy mennyire tartosak ezek a szekek ebben az arkategoriaban. Ami neked van, az mennyire tunik tartosnak? Boldog boldogtalan gyartja ezeket most mar, szamomra lehetetlen megmondani, hogy melyik a jo. Jo lenne, ha lenne a szekre normals garancia is.
-
I02S3F
addikt
válasz
Coccolino_O #6011 üzenetére
Nekem ArenaRacer Craftsman van és tartja a hátam, ahol szükséges. Nyilván attól függ ez, hogy milyen árkategóriában gondolkodsz!
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Mi lenne a legjobb ár-érték arányú irodai/gamer szék szerintetek? Az ergonómia fontosabb lenne, mint a kinézet. Herman Miller Aeron még használtan is eléggé komoly összegekben megy, ahogy nézem. Ezek a gamer székek mennyire tartják a hátadat/derekadat?Köszi.
-
pheterpal
friss újonc
Sziasztok!
Székvásárlást fontolgatok (180cm/85kg) 150.000 Ft közelében gondolkodom, de valószínüleg többet is kiadnék egy jó termékért.
Tavaly vásároltam egy Chairman 420-at, viszont ez elég nagy ballépésnek bizonyult. Vásárlás előtt kiprobáltam, és nagyon kényelmesnek tűnt a boltban, viszont azóta csak szenvedés van vele. Elég sokat ülök benne 10+ óra, viszont ez hosszabb távon nem kedvezett a vállamnak és a derekamnak sem. Elég sokat fészkelődöm benne, próbálom keresni a hogy lenne kényelmes, de sehogy nem jön össze. Azért esett erre a választásom, mivel előtte is egy hasonló székem volt, és szeretem magam közelebb húzni az asztalhoz, így a könyököm kicsit hátrább kerül (közel egyvonalba a testemmel), és a régi széken a karfán (hátul ahol a karfa érintkezik a háttámlával) pont tudtam nyugtatni a könyökömet. Sajnos itt ez nem jön össze.
Tavaly megnéztem az Emagrákat is X5 nagyon kényelmes volt, viszont ott a karfát nem tudtam megfelelően hátrahúzni, így azt skippeltem (bár a mostani körben elkezdtem vele újra szemezni).Igazából nincs gamer / egyéb preferenciám, valószínüleg most hajlanék egy minőségibb mesh háttámla felé, ülő résznek annyi hogy azokat nem kedvelem amiknek két oldalt van egy felfelé álló pereme.
Köszi
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
addman123 #5957 üzenetére
Szia.
Én is hasonló cipőben járok. 167cm és kb 55kg vagyok.
Ezt a széket nézegettem: [link]
A gyerek méret elvileg 150cm-ig van a normál székhez pedig 180cm az ajánlott...
A gyerek méretű szék háttámlája 75cm magas. Az én fejem feléig érne a háttámla. A fejtámla viszont picivel fentebb van. Talán jó lehet, de lehetne egy picit nagyobb a háttámla. Valószínűleg nyak alatt, lapocka közé esne a fejtámla alja.Esetleg valaki tud ajánlani kényelmes széket ilyen magassághoz?
-
atee
őstag
válasz
maxika2004 #6004 üzenetére
Talan ezt kerested leírás: [link]
-
atee
őstag
válasz
A Noble néhány kivételtől eltekintve bőr vagy mübőr jellemzően.
A Heronak van egy limitált szövet verziója is. -
archie17
tag
válasz
Ma érkezett meg a diablochairs x-player 2.0, normál méret. Nem vagyok nagy szék szaki, de az anyagok masszívak ahol masszívnak kell lenniük, és kellemes tapintásúak az érintkezési felületeken. A szék igényesen csomagolva jött, kis meglepetést is mellékeltek. Szerdán rendeltem, két nap alatt megérkezett. A normál méret is elég terebélyes, 188/82-re bőven jó, ki se töltöm és ha teljesen felemelem, levegőben van a lábam
a king size biztos óriási. Nem volt nehéz összerakni, kis 12 lépéses piktogramos útmutató volt mellékelve. Finoman jár a háttámla döntése és a teleszkóp, és sokállásos a könyöklő. A deréktámasz jó, a fejtámasznak még nem találtam meg a jó beállítását.
Hosszútávú használatról, vagy több órás/egész napos ücsörgésről még nem tudok beszámolni, de összességében tetszetős, minőséginek ható szék, és a csomagolás/rendelés menete/mellékletek alapján jól működő gyártóról van szó.
-
maxika2004
őstag
köszi!
hát énis erre jutottam, sok-sok hsz visszaolvasása után
illetve ezekre még :https://hu.diablochairs.com/3645-diablo-x-ray-gamer-szek-kiralyi-meret-fekete-szurke
https://hu.diablochairs.com/3720-diablo-x-player-20-szovet-gamer-szek-king-meret-feketemi a véleményetek ? ez a diablo milyen lehet ?
illetve nem döntöttem el szövet vagy mübör legyen ...
a Noblechairs az mübör boritásu ugye ?volt egy jo kis leirás a különböző boritó anyagokról , de sehol nemtalálom ujra..
-
atee
őstag
válasz
maxika2004 #6002 üzenetére
Noblechairs Icon vagy Hero, aprón jó áron!
Mondanám, hogy Epic, de az csak 120 kg. ig van. -
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Segitsetek lécci, valami " GAMER" széket szeretnék...
ezt néztem ki :
[link]
Szerintetek ez milyen lehet ?De szivesen venném ha ajánlanátok valamit ami jóféle :-)
nem feltétlen kell Gamer kinézet , de nem hátrány..
első szempont hogy strapabiró legyen, és bírja a kilókat, vagy 118-at
és ne törjön szarrá mint a mostani 40 ezres gémer székem
árilag nem baj ha 70 körül lenne, de nem elsődleges szempont...
Elöre is köszönöm a segitségeteket !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest