Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
Itthon is kapható, meg ki is próbálható: irodaszek.net
Viszont egyelőre nem győzött meg, hogy jobb lenne, mint egy HM. (pl. 5 év gari vs. 12 év) -
so_ha
senior tag
Ezek szerint evrynet0 jobb árat kapott bő egy hónapja (1000€, mínusz bőr karfa), de így is bőven korrekt ár, pláne a magyar ajánlatokhoz képest. Nekem is bőr karfával, PostureFit deréktámasszal, aftermarket fejtámasszal, de még a Remastered előtti modellem volt. Ha parkettán fogod használni, akkor egy székalátét meggondolandó alá (nekem tömör bambusz parkettára került, de így is nyomot hagyott, ezért vettem alátétet).
-
so_ha
senior tag
Ha válaszoltak, és publikus az infó, akkor megoszthatnád itt velünk az árat, hátha mások is kedvet kapnak a vásárláshoz (terjedjen a minőség
).
Remélem a minőségi márkát nem az árazásra érted, mert láttam olyan teszt videót, ahol 180 ezres hálós "prémium" szék esetében 2 hét alatt annyira megnyúlott, hogy a pali a szerkezeten ült. Úgy hogy óvatosan a vásárlással, mert sokszor fog a cerka vastagon a nem éppen minőségi székek esetén is.
-
so_ha
senior tag
"Aeron vs. Embody"
Az Aeron mesh hálót egy műanyag és azt egy fém keretbe rögzítették, ami masszívvá teszi, de ha nem szabályosan egyenesen ülsz 8-10 órát akkor az oldaladat nyomhatja "fészkalódás" közben. Az Embody speciális felületet kapott (több réteg spec anyag), így több keresztirányú mozgást enged meg kényelmetlenség nélkül. A mesh évek alatt hajlamos megnyúlni (cserélhető csak a háló a műanyag kerettel, de nem olcsó, ellenben az olcsóbb székekben lévő háló utánzat hamar megnyúlik, de legalább nem cserélhető). Az Embody ülőfelületét is egy idő után cserélni kell (lehet), de miután több réteg alkotja így hosszabb ideig bírja mint az Aeron hálója. Értelem szerűen a HM minőség mindkét széknél kiváló, én sem kidobtam 10 év után az Aeron-t, hanem valaki használja tovább. Aeronhoz vehetsz prémium után gyártott fejtámaszt (nekem volt), de az Embody-hoz sem gyárilag, sem után gyártva nem létezik. -
so_ha
senior tag
Tudomásom szerint vámmentes maradt az Egyesült Királyság a brexit után is.
Brexit-megállapodás: vám- és kvótamentesen kereskedhet az EU a britekkelHa a brexit link nem menne, akkor keress rá a címre a google-val (első találat).
Én az Árva Trans szolgáltatásával maximálisan elégedett voltam (korrekt árak).
-
so_ha
senior tag
10 évig Aeron volt ez előtt, az Embody-val még csak szemezek.
Ahol "evrynet0" fórumtárs vásárolt, egészen korrekt áron elérhető. -
so_ha
senior tag
Herman Miller Mirra 2 kontra Steelcase Leap v2 paraméterezhetőség:
"a beállító füleket nem lehet kényelmesen elérni a székből (!!), mert a kéztámasz annyira ívelt, és ott a tetején a bumfordi kifli, hogy ki kell hajolni teljesen, ilyenkor a kéztámasz teteje, mint egy mankó a hónalj alá kerül, nyom rendesen"
A Steelcase Leap v2 beállításai kényelmesen elérhetők a székből, és a kartámasz "végtelen" beállítással paraméterezhető. A kartámaszok függetlenül egymástól állíthatók függőleges és oldalirányban egyaránt. 8 fokozatban magasságban állítható, és fokozat mentesen fordítható befele és kifele, illetve előre és hátra (4D-ben állítható => magasságban, szélességben, mélységben és szögben) a 9×25 cm-es."a háttámla nem állítható meg adott szögben. Nem tudom, hogy más székeknél hogy van, de nekem fontos lett volna ez/egy ilyen tulajdonság. Tehát vagy hinta, vagy függőegesben lehet rögzíteni, de olyan nincs, h hátranyomom hintába, és ott megállítom"
A Steelcase Leap v2 háttámláját 5 fokozatban rögzítheted hinta a mozgásban. -
atee
őstag
Nem is fogunk ezen vitatkozni. Nekem is van saját tapasztalatom szövet, műbőr és bőr székkel is. Nem egy egy napos hanem sok sok éves!
Ezek alapjan mondom, hogy ez nem különösebb probléma, ha az ember megfelelő öltözetben van!
Mint látjuk van aki kis gatyában akar benne ülni. Azért nem ez a jellemző. Ha én így használom alkalmanként akkor simán beleteritek egy törülközőt arra az időre. Na meg van kb. 1 hónap elviselhetetlen kánikula itthon. Csak ezért biztos nem választom a textilt a már említett okok miatt.Ami a cipőket illeti. Ott valóban nincs megalkuvás ami műbőr az szar.
-
atee
őstag
Ezt azért így kijelenteni...
Egyrészt nem ülünk meztelen a székbe! Autóba se és a bőr kanapén se.. Ha mégis akkor a szövetbe is beleízzadsz! Viszont legalább jól be is szívja és szép foltos lesz. A higiéniáról nem is beszélve.
Persze lehet tisztítani, de macerásabb és a szövetnek se használ az állandó dörzsölés.
Műbőr és műbőr között is van különbség! A Noble székein jóféle van! Ha választanom kellene akkor nem is lenne kérdés, hogy a Noble szék egyikét venném! -
JoinR
őstag
Ez a V2, a kartámasza jobban állítható (oldalirányba is).
Igen nagyon drága újonnan, de miután már a cégek elszámolták költségként, azután ennyiért dobják ki (meg gondolom egy 100-as nagyságrendű beszerzésnél hirtelen fele annyiba kerülnek). Nekem még 150-et se érne az új, mivel jófogáson 42-ért most is lehet venni (én vettem már 29-ért is), de egyébként megértem, ha valakinek mégis megéri, megfelelő szín esetén pl., meg hát az mégiscsak új. Viszont tartósságban nagy diffit nem várnék, kb. örök élet így is, úgy is. -
JoinR
őstag
Nekem ilyen van (V1), de a V2-t használtam irodában 1 évig, én nagyon szeretem. Kipróbáltam a Markust IKEÁban, nem összehasonlítható a 2.
A Think-en van állítható deréktámasz és nekem maga az ülés is elég magas (lapocka közepéig ér, 188 cm). Szerintem ár/érték arányban a legjobb, jófogáson 40 körül ki lehet fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest