- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhgygy
senior tag
válasz Dolphine #7614 üzenetére
A fejpárnát összesen egyféleképpen lehet feltenni, van rajta felirat, az ne álljon fejjel lefelé, ennyi. Mivel sok nem állítható rajta, itt az lehet a gond, ha túl alacsony vagy túl magas vagy. Én kb. 180 cm vagyok nekem kényelmesen a nyakam közepét támasztja, de ehhez némileg hátra kell dőlnöm.
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
Rackman
csendes tag
válasz Dolphine #6351 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Nagyon utálom a garanciális ügyintézést de válaszaitokon felbuzdulva írtam nekik újra. Most ott tartunk hogy kapok egy cseredarabot és meglátjuk hogy milyen lesz.
Most mikor szétszedtem újra kipróbáltam már csak a háttámla volt magában. Nyomkodtam kézzel és ugyan úgy kattog, szóval tuti, hogy a deréktámasznak van valami baja. Teljesen mind1 hova állítom, minimum/maximum vagy a kettő között bárhol...
--== Rackman ==--
-
abéla
senior tag
válasz Dolphine #6199 üzenetére
+ hhgygy
Valóban csökkent a szag így a 3. / 4. napra,
na, ha ez így halad, megmarad!
Merthogy egyre inkább imádok benne dögleni (hinta/támla hátra, mouse karfára, láb felrak , fej nyugszik ), ámbár ha kell, feszes fegyelemmel figyelek benne.Megjegyezném, amíg az Oklahoma széttörését követően beszereztem ezt a masszívumot, ilyen benga nyekergős, jysk-es Markus-utánzatban tengettem gépidőmet, és biza' ezen egy hét alatt szépen el is kezdett keményen fájni a hátam, meg beállt a nyakam is és bizony ebben a Supreme-ben mindez 2-3 nap alatt elmúlt ...és hát ennyi, ez a lényeg .
Így hát nagyon bíztam abban, hogy csökken majd a szag![ Szerkesztve ]
hootka!
-
I02S3F
addikt
válasz Dolphine #5997 üzenetére
Ebből ugyan nem következik, hogy a szék ne menne akár 5-10 évet hiba nélkül, csak ha olyan hibátlanul megy, akkor a gyártó ezt miért nem támasztja alá garanciával? (Ha úgyis bírja)
A kérdezőnek: A tulajokat érdemes megkérdezni, hogy meddig, milyen kondíciókkal használták a Noblechairs székeket?
-
Boss81
senior tag
válasz Dolphine #5946 üzenetére
Én is maradok annál, elvileg 28-án, (vagy lehet 18? már nem emlékszem mit mondott a srác) érkezik Magyarországra, a készletértesítőt már beállítottam, és azonnal meg is rendelem amint lehet. Csak én a világosszürkét néztem ki, de az nem zárja ki hogy a sötét lesz belőle
[ Szerkesztve ]
-
mandroo
tag
válasz Dolphine #5900 üzenetére
Dehogynem. Nagyon jó. Én is Secretlabot vettem. Kb ugyanaz a minőség. A Noblechairs mellett az szól, hogy Magyarországon ki tudod próbálni, olcsóbb, ( kevesebb pénzért, kevesebb garancia). A Secretlab drágább. Nem tudom, hogy jobb e annyival. Mivel volt pénzem, így Secretlabot vettem. Teljesen meg vagyok elégedve vele. A másik választásom, az Autonomous Ergochair 2 volt. Ezt azért kényelmesebbnek érzem. [Egy teszt róla]
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Dolphine #5831 üzenetére
A linken, amit küldtem, ott azt írják, hogy 175 cm és a felett ajánlott, akkor állítható kényelmesen, ugyanis fel-le nem pozicionálható. 174 határeset, ebben nem tudok nyilatkozni.
Határétéken túl állítható. Nekem nagyon besüllyedős teljesen "kikapcsolva". Esetleg ha süppedős fotelnek akarja az ember használni.... -
Kasya
nagyúr
válasz Dolphine #5829 üzenetére
A háttámla alsó harmadában.
Nekem 189 cm-re kényelmesen állítható.[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
válasz Dolphine #5818 üzenetére
Szövet Hero ST 2020 Limited Edition
Csak Hero volt elérhető szövet szék, kb 3 hónapig
Ez az egyetlen szövet szék a noblechairs től, egyelőre. Ez a tipus eléggé gyorsan kifutott, körbe kell nézni, nekem egyelőre nincs ebből a szövet székből.[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
válasz Dolphine #5811 üzenetére
Próbálj mobilal belepni és mobil nettel.
[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
csendes tag
válasz Dolphine #5811 üzenetére
Nálam is muxik.
Sosem volt gond az oldalal.
Nem tapasztaltam hibát.[noblechairs] EPIC ICON HERO gamer székek. Elérhető vagyok minden nap, hétvégén is 8-21h között.Telefonos kommunikációt előnyben részesítem, ezért a hirdetéseimben minden esetben az elérhetőségem ott szerepel, további információra lenne szükséged hívj bizalommal Csernáczki Róbert Tel.:+3630 13 00000
-
Adyzon
csendes tag
válasz Dolphine #5662 üzenetére
Bocsánat ha túl sokat írok, néha elkap a hév, csak jól esik megosztani a személyes tapasztalataimat.
Igen, célszerű kipróbálni egy bemutatóteremben, vagy van még az a drága alternatíva amit @I02S3F fejtett ki, nem túl pénztárcabarát. IKEA, JYSK és társaiban kiállított darabokkal szerintem nincs nagyon értelme próbálkozni, voltam ott és szerintem nincs köztük említésre méltó. Ahogy fentebb írtam, sokat segít ha előre kinézel pár példányt a neten ami ránézésre szimpi, és amikor a helyszínen vagy tudod őket célzottan próbálgatni. -
Adyzon
csendes tag
válasz Dolphine #5659 üzenetére
Egyetértek @atee-val, ahogy fentebb is írtam, mindenkinek más és más jön be, ez teljesen szubjektív, nincs olyan hogy ha nekem full bejön, neked is 100% fog működni. Ha így lenne már lenne székem a többi fórumtárs írásai alapján. Ha teheted várd ki amíg kinyit újra bemutatóterem (office plaza) vagy bárhol ahol ki van állítva, próbáld ki azt amit kiszemeltél. Netes videók, képek alapján csak félvakon lehet széket venni ami nem az igazi. Sokat segít viszont ha körülnézel hogy mik elérhetőek, és célzottan tudod majd próbálgatni élőben, a már magadban felállított példákat hogy akkor melyik az igazi, melyik miért kényelmesebb / jobb számodra a másiknál, stb. Preferenciák felállításával sokat tudsz szűkíteni a választékon pl; nekem nem tetszik a hálós ülőfelület mert félek hogy kinyúlik, vagy érzem a keretet a combommal amire rá van feszítve, ezért inkább szövet vagy műbőr üléssel ellátott darabokat nézegetek. Másik, az ülőfelület formája; lapos, kifelé lejt vagy befelé lejt, ék alakú a hajlatnál, stb. Van-e elég széles az ülőfelület; 47-51 cm már elég jónak számít szerintem. Fejtámla számomra kötelező, segít levenni a terhelést a nyakról és a vállakról. Karfák magasság állíthatósága is fontos szempont, ülésmélység, stb.
Végtelenségig tudnám sorolni hogy milyen szempontok alapján nézegetek én is, videók és képek alapján elég nehéz dönteni, ezt aláírom neked.
Válaszolva a kérdésedre; a gamer székek kifejezetten kényelmesek, bár nem tudom milyen egészségesek. Nem állítom hogy rosszak, és azt se hogy zárd ki őket az opcióid közül, valaki számára pont az a megfelelő. Nekem sajnos rossz tapasztalataim vannak vele, főleg hosszútávon minőségi és hátfájdalmi szempontból is. Szerintem ma már az ember 80k fölött korrekt irodai széket tud beszerezni ami kiszolgálja legalább 5 évig, kényelemben pedig azt mondom neked hogy fontos a deréktámasz, és hogy minél jobban testre szabható legyen a használó számára (fejtámla, karfa, ülőfelület mélysége, dőlése, stb) és nem utolsó szempont a garancia időtartama és az alkatrészek cserélhetősége sem.
Én főleg most a 4db Merryfair modell iránt érdeklődőm a legjobban, név szerint: Wau2, Fulkrum, Forte, Anggun. Legerősebben talán a Wau2, de nem merem megrendelni mert félek ahogy másnak is gond volt vele, hogy keskeny lesz. Az Antares székek valahogy nem győztek meg, sem az Emagra példányok; így ránézésre. Persze ha egyszer ki tudom próbálni élőben, lehet megváltozik róluk a véleményem, de jelenleg ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Adyzon
csendes tag
válasz Dolphine #5655 üzenetére
Alapvetően én egy életre végeztem a gamer székekkel, ergonómiailag kevés van ami hosszútávon azt mondanám hogy kielégítő számomra. Eddig bármilyen drágán ültem huzamosabb ideig, nem éreztem hogy ez olyan marha klafa lenne mint egy Wau2, Spinelly vagy Lexington.
Ha nagyon mondanom kellene példát akkor minimum egy Noblechair HERO (Icon ha beleférsz) vagy Secretlab Titan székben gondolkoznék a helyedben és nem adnék alább. Bár ez utóbbi inkább külföldi rendeléses, de a két szék kb. ugyanaz minőségbe és kényelemben is. Van itthon Noblechair Hero is, most lesz két éves de már látszik rajta hogy aki használja annak megvan a lenyomata az ülőfelületen mint bármilyen hasonló szék esetében, akármilyen pro HR formázott hideghab is legyen benne.
Szerk.: Utánanéztem és fixen le van hiénázva mind a három szék amit itt feljebb írtam, az áruk is kb jó 30%-al több mint amennyinek lennie kellene alapesetben.[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
válasz Dolphine #5655 üzenetére
"én is érzem, hogy valami nem OK. Nekem leggyakrabban a nyakam és a vállam fájdul meg. A hátam viszonylag jól elvan." - Amellett, hogy a jó szék szükséges, de nem elégséges feltétele a gerinc állapotmegőrzésének, mert óránként szükséges felkelni pár percre és átmozgatni a lemerevedett testrészeket. Természetesen ne vedd magadra. Nem azt mondom, hogy te nem csinálod, csak azt akarom mondani, hogy a jó szék még (önmagában) nem teljes megoldás a problémára!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- További aktív témák...
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Dell Latitude 7400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv gar
- Xbox series kontrollerek!
- ASUS ROG STRIX RX 6600 XT - hibátlan - dobozos
- Seagate IronWolf NAS 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest