Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• JulianSinulf

őstag

Sziasztok!

Egy kényelmes széket keresek itthonra a számítógéphez.
    Most egy DX Racer-em van, de az ülő részéről már hámlik a műbőr, forgásnál kattog és a műanyag könyöklő is kényelmetlen, már szivacsoztam.
    Vagy törökülésben ülök rajta vagy kinyújtott lábbal és a lábamat egy lábtámaszra teszem. Bár mostanában rászoktam, hogy fél törökülésben ülök, az egyik lábam magam alatt, a másik a földön.

170cm magas vagyok és 100-110 kg között mozog a súlyom.

Ami fontos, hogy legyen kényelmes a könyöklő, mert, ha lóg a könyököm, akkor beáll a nyakam.
    Legyen fejtámasz, mert szeretem ha van, ami támasztja. De ne dőljön nagyon hátra, mert a fő monitor nagyjából szemmagasságban van.
    Természetesen a hátnak is legyen jó, de semmiképp se rossz.
    Jó lenne, ha mindkét lábam talppal a földön lehetne és nem csúsznék előre a székben.
    A mostani kicsit magas. Ha lábtámaszra rakom a lábam, akkor a seggem fájdul meg, ha meg túl sokáig ülök törökülésben, akkor a lábam. És ilyenkor kicsit magasabban is vagyok, ami nem jó a nyakamnak, lejjebb kerül a könyököm.
    Műbör semmiképp sem lehet.
    Inkább a jobb szövet preferált.
    Már azon is gondolkodtam, hogy egy kocsi ülést kellene átalakítani. Van, hogy 4 órát is vezetek egyhuzamban és nincs gond.
    Főnöki székeket nézegettem, de ott meg az ülésmagasság nem volt egyértelmű. És az áruk miatt nem akarok csak úgy valamit venni. A visszaküldéses dolog meg macerás, nem tudom, hogyan lehetne kiszedni a gázrugót a csillagból, ha már egyszer benne van. Eddig egy székemből sem tudtam kiszedni. Kalapálni meg nem akartam.
    Németországban rendelném, így nem számít a magyar elérhetőség.

Ha esetleg van valakinek valami ötlete, hogy merrefele nézelődjek még, azt megköszönném. Nagyon jó lenne már egy normális szék amivel nem keltek fel senkit és nekem is kényelmes.

Új hozzászólás Aktív témák