Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Sziasztok!
Egy kényelmes széket keresek itthonra a számítógéphez.
Most egy DX Racer-em van, de az ülő részéről már hámlik a műbőr, forgásnál kattog és a műanyag könyöklő is kényelmetlen, már szivacsoztam.
Vagy törökülésben ülök rajta vagy kinyújtott lábbal és a lábamat egy lábtámaszra teszem. Bár mostanában rászoktam, hogy fél törökülésben ülök, az egyik lábam magam alatt, a másik a földön.170cm magas vagyok és 100-110 kg között mozog a súlyom.
Ami fontos, hogy legyen kényelmes a könyöklő, mert, ha lóg a könyököm, akkor beáll a nyakam.
Legyen fejtámasz, mert szeretem ha van, ami támasztja. De ne dőljön nagyon hátra, mert a fő monitor nagyjából szemmagasságban van.
Természetesen a hátnak is legyen jó, de semmiképp se rossz.
Jó lenne, ha mindkét lábam talppal a földön lehetne és nem csúsznék előre a székben.
A mostani kicsit magas. Ha lábtámaszra rakom a lábam, akkor a seggem fájdul meg, ha meg túl sokáig ülök törökülésben, akkor a lábam. És ilyenkor kicsit magasabban is vagyok, ami nem jó a nyakamnak, lejjebb kerül a könyököm.
Műbör semmiképp sem lehet.
Inkább a jobb szövet preferált.
Már azon is gondolkodtam, hogy egy kocsi ülést kellene átalakítani. Van, hogy 4 órát is vezetek egyhuzamban és nincs gond.
Főnöki székeket nézegettem, de ott meg az ülésmagasság nem volt egyértelmű. És az áruk miatt nem akarok csak úgy valamit venni. A visszaküldéses dolog meg macerás, nem tudom, hogyan lehetne kiszedni a gázrugót a csillagból, ha már egyszer benne van. Eddig egy székemből sem tudtam kiszedni. Kalapálni meg nem akartam.
Németországban rendelném, így nem számít a magyar elérhetőség.Ha esetleg van valakinek valami ötlete, hogy merrefele nézelődjek még, azt megköszönném. Nagyon jó lenne már egy normális szék amivel nem keltek fel senkit és nekem is kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest