Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Új széket keresnék (a mostani valami nagyon drága, svájci irodai szék, de nincs fejtámasza, ezért pl zenét hallgatni benne nem annyira pihentető), max egy százas körül,.se inkább alatta. Használt is lehet.
Kb 83 kiló vagyok, jobb lenne valami szövet kárpitos, fej és deréktámasz, valamint állítható kartámasz fontos lenne. Komoly rlőny, ha konszolidált kinézte van.
Tudtok ajánlani pár típust, vagy gyártót, amerre érdemes nézelődni?
Előre is köszi.
-
horcsog2
újonc
válasz
horcsog2 #12276 üzenetére
A karfán ahol van a minimális varrás lazálus a bőrön dupla varrással van megvarrva szóval a bőr nem lazult rajta csak a cérna egyik varrásban 2 mm-en. A bőr tip top a karfán egyébként. Szóval nem tudom mennyit ülhettek ezen hol használták de még a bőr se fakult semmit a karfán. Mondjuk masszív az a bőr is rajta a karfán nem egy gagyi bevonat az se egy olyan gyorsan kopó cuccnak néz ki. Nem jön elő valami rejtett hiba nem tudom ebben hogyan lehet kárt tenni még 100 kilós súlyommal is olyan tömör nehéz cuccokból van maximum azt tudom elképzelni a kárpit megkopik idővel de a többi alkatrész olyan erősnek tűnik ugrálni lehetne rajta 100 kilómmal. Ne kiabáljam el .
Ennyit tudok mondani.
-
horcsog2
újonc
válasz
Santi22 #12275 üzenetére
Megjött ma kora du-án. Mindent rendben találtam rajta szép a "kárpit" , működnek a különböző beállítások. A lábcsillagon 1-2 helyen van 1-1 minimális festékleverődés de olyan apró ha leülsz mellé akkor látod közelről. A karfán ami bőrrel van borítva az egyik oldalon varrása egy helyen kb 2 mm-es részen "meglazult" . Ennyi hibát találtam rajta, szép tiszta , teljesen jó állapot vsz. Du-án ültem már rajta kb 4 órát beállítottam mindent. Első benyomások profi cuccnak tűnik, minden állítható, nagyon masszív olyan súlya van eddigi székemből lehet 5 db-nak lenne ilyen.
Jó volt ülni rajta már így elsőre is .
A szállítás posta, és egy akkora papírdobozban jött kb embermagasságú volt nagyon be volt csomagolva . A postás alig tudta kivenni az autóból , mondta berakni se volt egyszerű.
Szóval úgy volt becsomagolva átvétel előtt nem tudtam megnézni , viszont sérülésveszélyben nem volt szállítás közben ahhoz kb egy autóval át kellene menni a csomagon ebben megsérüljön. Ennyi infót tudok így első nap.
-
Grampy
aktív tag
Én is elmentem ma a Multibútorhoz, megosztanám a tapasztalataimat veletek.
Először is le a kalappal előttük, rendkívül rendesek és segítőkészek.
Végigpróbáltam pár széket, használtakat, újakat is.
182cm magas és 80kg vagyok, sportosabb testalkattal.
Egyértelműen az itt ajánlott Zody volt a legstabilabb és legkényelmesebb. Nagyon szép állapotban vannak a bemutató székek is, illetve az értékesítő úriember azt is mondta, hogy raktárról próbálják mindig a legjobb állapotút küldeni, mert ez fontos nekik.
Ha valaki viszont nem szeretne ennyit költeni székre, akkor a Steelcase Let’s B még egy jó opció lehet. Kevesebbet tud mint a Zody, de 40 ezer ft-ért szerintem best buy. Persze a legjobb ha kipróbáljátok előtte, ami nekem jó, az nem jelenti azt, hogy mindenki másnak is.
Újakat is próbáltam, de a 150e ft-os új szék közelében nem volt a használt Zodynak. Én maradok ennél. -
horcsog2
újonc
válasz
Santi22 #12275 üzenetére
Posta hozza ki és készre szerelt állapotban . Elég jóban vagyok a postai kiszállítóval hozott már egy pár csomagot. Nem tudom mennyire becsomagolva küldik . Legutóbb autógumikat rendeltem amit a posta hozott ki azok csak úgy minden csomagolás nélkül jöttek.
Más , de ha nincs nagyon becsomagolva átvétel előtt körbenézem nincs e valami látványos hibája, ha van akkor megy is vissza átvétel nélkül . Átvettem akkor azért ülni kell rajta egy darabig kiderüljön mennyire is jó ez nekem, ez lesz inkább az érdekes része vsz. Jelenleg egy 1000 éves Jysk-es székem van napi sok óra gép előtt. Kellett egy normális szék. Drága , olcsó újonnan ez olyan 400 környékétől indul nem tudom ingyen hozzák e újonnan de az már lényegesen nem változtat rajta. Gondolkoztam azon is de 400- 140 van azért különbség. 3 ilyen használt szék ára az új.
-
Santi22
aktív tag
válasz
horcsog2 #12274 üzenetére
Mondjuk én most realizáltam, hogy csak lebegett előttem ez az ide bedobott 95k, de nem figyeltem, hogy ez nettó, pedig oda volt írva, hogy + áfa.
Áfával meg szállítással ez akkor úgy 140k-ba áll meg halandó embernek.
Így már nem biztos, hogy akkora buli vakon beleugrani, de továbbra is várom azért, ha írsz leginkább a szállítást és a minőséget illetően. A szék maga tudom, hogy prémium, de hogy milyet kapsz (állapot) és hogy kapod (szállítás) arra leszek kiváncsi. -
horcsog2
újonc
válasz
Santi22 #12273 üzenetére
Várhatóan a héten megjön, Posta jelzett éppen most felvették a csomagot. Jövő hétre már lesz valami tapasztalatom is a székkel mennyire van egyben milyen ülni benne stb. Majd írok. Attól szerintem nem kell tartani nem küldik el. Azt is feltételezem nem egy roncsot küldenek ennyi pénzért mert akkor sok széket nem adnak el. Inkább az a kérdés a számomra legalábbis mennyire passzol hozzám ez a Zody szék . Jobb lett volna megpróbálni de itt a környékünkön ilyen székek nem szaladgálnak.
-
horcsog2
újonc
válasz
Santi22 #12270 üzenetére
Húsvétkor rendeltem . Az ajánlatkérés kitöltése után emailben felvették a kapcsolatot, a kiszállítás 14.900,- Ft + Áfa . Tegnap kifizettem átutalással ma adják fel 2 munkanapon belül érkezik az előrejelzés szerint. Vidékről rendeltem szóval én is vakon, remélem jó lesz.
-
Santi22
aktív tag
válasz
Serpentfly #12266 üzenetére
Én el akartam menni a nyáron próbálgatni (akkor lesz utam, nem vagyok fővárosi), de ennyiért lehet, hogy megrendelem vakon is a Zodyt. Amilyen szerencsém van, mire mennék már lenne vagy 130-140k vagy nem is lenne készleten...
Tudja esetleg valaki, hogy mennyiért szállítanak ki egy ilyen széket vidékre? -
Gratulálok és használd egészséggel!
Így gyorsan kieesett a gamer szék, pedig elsőre ezen gondolkodtam, főként a youtube promó videók miatt.
A marketing veszélyes dolog és sajnos általában eléri a célját. Nem véletlen, hogy a csapból is gamer székek folynak és a Praktikertől az IKEA-n át a számtech-boltokig mindenki ezeket tukmálja a vásárlókra.
A lényeg, hogy jól nézzen ki újonnan. Hogy 1-2 év múlva ki lehet dobni, illetve két óra után is összetörve áll fel belőle az ember? Kit érdekel?
-
rikz
friss újonc
Haworth Zody széket vettem és teljesen elégedett vagyok vele. Nagyon köszönöm mindenkinek az értékes hozzászólását, döntő mértékben hozzájárult a választásomhoz. Korábban fogalmam sem volt arról, milyen egy jó szék, ezért ez a topik tényleg nagyon sokat segített.
Alapvetően egész napos irodai munkához kerestem ergonomikus, kényelmes széket, átlagos testi adottsághoz: 178cm magas, 82 kg.
Az utolsó pár oldalnyi hozzászólást átolvastam, az említett és javasolt székek neveire is rákerestem célirányosan. Így gyorsan kieesett a gamer szék, pedig elsőre ezen gondolkodtam, főként a youtube promó videók miatt. A barkácsáruházak olcsó (vagy már nem is olyan olcsó) forgószékeit alapból elvetettem, ugyanis ilyeneket már többet is vásároltam a múltban és rendkívül elégedetlen voltam a minőségükkel és a tartósságukkal. 50 éves vagyok és ki merem jelenteni, hogy fél évszázad alatt nem is ültem korábban még jó székben. Inkább ipari hulladéknak minősíteném azokat a széknek látszó tárgyakat, amikben korábban ültem, dolgoztam.
Ha valaki jó széket keres, bátran ajánlom ennek a topicnak az átolvasását! Írja ki jegyzetbe, hogy az egyes székekről milyen véleményeket írnak mások. A szóba jöhető szék márkákra/típusokra pedig rákeresve még több tapasztalatot fog találni.
És még egy tipp: menjen be a bemutatótermekbe és üldögéljen székekben! Legyen valós tapasztalata és összehasonlítása, milyen egy gagyi termék, milyen egy közepes és milyen egy prémium.
Végül érdemes mérlegelni azt is, hogy egy jó, ergonomikus széket _lehet_ vásárolni a boltban, gerincet és porckorongokat viszont egyáltalán nem. Így már más megvilágításba kerül, hogy egy prémium szék drága vagy olcsó, illetve mit ér meg az egészséged. -
Serpentfly
csendes tag
Sziasztok! A multibutor.hu oldalán április végéig akcióban megy a Zody, 94.900,-Ft+Áfa.
Teljesen vállalható szék többórás munkára -
-
Radeon_5
aktív tag
HM Aeron-hoz tudtok jo fejtamlat?
-
Merigyuk
csendes újonc
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni tőletek, 6 éves gyereknek vennék széket, kb 40 ezret tudok rászánni jelenleg. Tudnátok küldeni esetleg néhány jó tippet, ami megéri jelenleg? Napi 3-4 órát ülne benne maximum. Előre is köszönöm!
Üdv,
Attila -
sirdond
őstag
Helló!
Bocsi, kicsit off, de HM Mirra 2-be mennyire speciális gázlift kell, ha akarom cserélni?
Egy ilyen pl jó lehet bele? Méretek alapján jónak tűnik, de nem vagyok benne biztos.
Vagy tudnátok ajánlani olyat, ami tuti jó hozzá? -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Tudom, nehéz téma a nehéz embereknek való szék ajánlás, de hátha
2m/140kg, itthonra kéne szék, heti 3 nap, 8 óra. Felállok, sétálok sokat.
Ami nem megszokott, hogy egy puffon van a lábam combnál megtámasztva, és ~45 fokban ülök az asztallal, enyhén hátradőlve.
Most egy már párszor újrakárpitozott, kb 20 éves "főnöki bőr forgószékem" van, ami semmit nem tart, fáj is mindenem, de legfőképp az a bajom vele, hogy reccsen, amikor mozdulok, és ez mondjuk egy gyerek altatásnál elég sok bajt tud okozni
Olyan 100-150k-ig tudnátok valamit ajánlani, ami kibír alattam jópár évet?
-
fsgl
csendes tag
Sziasztok! a deluzzo Marvini-vel van valakinek tapasztalata? Ikea Markusról váltanék.
-
LLKobe
veterán
Egy kis update Fern csere ügyben: nem tudták megoldani a gázrugó cserét, uh cserélik az egész széket. Jövő héten viszik a mostanit, és jön az új.
A customer support amúgy a jótól messze van a Haworth-nél, kb. rögtön egy indiai supportost kaptam, akinek az angolja minimum véleményes.De végül cserélik, majd meglássuk mit kapok.
-
LLKobe
veterán
185-ös magasságnál már pont necc lehet a Zody, kérdés hogy nem-e vág be lapockánál a háttámla teteje. Bele kell ülni, ki kell próbálni.
A mesh nem gond teljesen fasza, de ha mégse tetszene a multibutornál van olyan is aminek nem mesh a támlája.Szóval bele kell ülni, akkor derül ki tetszik-e. Ha igen, ez most talán a best buy, a think-nél sokkal jobb kategória.
-
válasz
horcsog2 #12251 üzenetére
Haworth Zody a multibútortól jó megoldás lehet szerintetek?
Használd kérlek a topic keresőt (nagyító ikon fent), erről a székről van a legtöbb visszacsatolás. Röviden: igen.
Nem tudom azt sem mennyire lehet jó , hogy egy széknek mesh a háttámlája. Nem volt még ilyen székem . Nem nyúlik ki vagy nem túl hideg pl télen stb.
Egy cirka 10+ éves Herman-Miller Mirra2-ben ülök, nem mondanám, hogy laza vagy gagyi lenne a mesh... Ha jó anyagból csinálják.
Ha télen fázol, akkor kapcsold be a fűtést. Az tény, hogy a mesh székek nem arra vannak, hogy meztelenül ülj rájuk, de ilyen problémád biztos nem lesz (a bőr székeknél van ez a probléma inkább...).
A legnagyobb előnye a mesh-nek, hogy szellőzik, így nem fog bepálani, beizzadni a hátad. -
horcsog2
újonc
Haworth Zody a multibútortól jó megoldás lehet szerintetek? Rámférne egy normális szék mert elég sokat vagyok gép előtt . 100 kiló körüli súly és 185 körüli magasság. Még nézegettem a steelcase think-et mint olcsóbb megoldást azt is használtban. Nem tudom azt sem mennyire lehet jó , hogy egy széknek mesh a háttámlája. Nem volt még ilyen székem . Nem nyúlik ki vagy nem túl hideg pl télen stb.
-
nt92
tag
Sziasztok.
Szék vásárlás előtt állok. A keret nagyon max 100000ft.
Nem lenne túl sokat használva, átlagosan napi 1-2 óra.
Amiket neztem:
- Gamvis Ergowork
- Diablo V lite
Ezekkel van tapasztalat?
Sajnos nem avgyok Pesti, igy em igazan tudok probalgatni.Elore is köszönöm a választ
-
Kbali
nagyúr
válasz
abw6291 #12244 üzenetére
Fitness labda, "pukipárna" csak ideiglenesen jó, állandóan azon ülni nem annyira OK-s. Állítható magasságú asztal legolcsóbban Ikea, ahol lehet venni külön lapot (különböző méretben, színben) és állítható lábakat, szintén különböző színekben (nekem is ilyen asztalom van).
-
válasz
abw6291 #12244 üzenetére
[Saját tapasztalataim összefoglalása]
1.: Defináld mi az "emberi árkategória". Nem vagyunk gondolatolvasók.
2.: Strapabíró székeket (Herman-Miller, Haworth, Steelcase, stb.) nem fogsz olcsón kapni újonnan.
3.: Ha használt szék játszik, nézz el például a Multibutor.hu-ba, és próbálj ki pár széket.
4.: Vakrepülésben azt szoktuk javasolni, hogy például nézz meg egy használt Haworth Zody-t. Van topickereső felül (nagyító) beírod, hogy Zody és kapsz egy csomó beszámolót. -
abw6291
tag
Sziasztok!
Milyen széket/fotelt vegyek egész napi számítógép előtt végzett munkához?
Volt egy jó kényelmes gamer-székem a 40k kategóriából, de 5 év alatt sajnos leamortizálódott, (végül elhajlott az alja is, nem tudom javítható-e, de így már nemigen jó a hátnak
)
Így végül olyat keresnék ami minél strapabíróbb, lehetőleg kényelmes és még emberi árkategóriában van.
Fotelben is gondolkodom, mert erősebbnek látom őket bármelyik forgószéknél, csak itt nem biztos hogy el tudom találni a méreteket az íróasztalhoz, ha nem állítható a kar, magasság stb.
Amúgy 8x kg vagyok, de van egy olyan rossz szokásom, hogy sok óra ülés után, mikor már nagyon zsibbadok néha "felguggolok" a székre.
Lehet hogy ezt nem kellett volna / bírja ezt bármelyik szék egyáltalán?Vagy inkább állítható magasságú asztalban kellene gondolkodnom?
Fitness-labda nemigen jó hasonló célra hosszú távon?
Köszönöm szépen előre is!
-
-
Pá
addikt
válasz
TestamentDNR #12237 üzenetére
Az a baj, hogy nincs olyan szék, ami mindenkinek jó, nagyon függ a testalkattól és egyéb tényezőktől, hogy kinek mi válik be. Tovább megyek, az ergonomikus szék nem is feltétlenül fog elsőre kényelmesnek tűnni, főleg ha rossz pozícióhoz vagy szokva.
Amúgy ki mondta, hogy 5 perc alatt kell eldönteni?Én az enyémnél 2x visszamentem és az utolsó alkalommal kb 1 órát üldögéltem 2-3 szék között vacillálva. De előtte is fél-fél órákat voltam, amire leszűkítettem. Cserébe eddig elégedett vagyok.
Ha nagyon nem akarsz próbálgatni, akkor olyat javasolnék, amit minél szélesebb tartományban lehet testre szabni, de konkrét modell-t nem mernék javasolni.
Talán a multibutornál a Zody ami mostanában topickedvenc és elég nyugodt szívvel ajánlható.
De ez valamivel 100k felett van. Bár úgy látom most éppen akciós, szóval éppencsak fölötte van. -
TestamentDNR
aktív tag
Sziasztok!
Eg 15000 Ft-os irodai szekrol valtanek.
Tudtok 100000 Ft-t alatt ajanlani valamit, amiben nem doglik meg a testem 8 ora alatt?
175cm, es 90kg vagyok.
A probat feleslegesnek erzem, mert 5 perc ules utan ez is kenyelmes volt. Sot, a mai napig kenyelmesnek erzem, csak, ha felkelek, akkor erzem, hogy osszetort darabokra. Igy olyan szeket keresek, ami tenyleg bizonyitott, hogy viszonylag kimeli a testet.Koszonom szepen!
-
LLKobe
veterán
Az hogy a lábcsillag fém vagy műanyag, nekem édesmindegy, a műanyag is bőven elég erős, gyakorlatban max annyit érzek hogy nehezebb a fém.
A Fern esetén a kartámla is mindegy, mert ami a fémes verzión fém, a kartámla alsó szerkezete, az a műanyagon is olyan mint a cövek, atomstabil.
A kartámla "játékát" / enyhe lötyögését a felső rész adja amit kihúzol, tehát mindegy hogy alatta fém vagy műanyag van, semmin sem változtat.Amúgy nagyon tetszik ez a szék, de azért az anyaghasználat messze van egy kilencvenes években gyártott Herman Miller széktől is.
Az Aeron classic még műanyaggal is olyan volt hogy ha nekimegy egy autó, az autó törik össze.
Ez a Fern meg olyan hogy leülésnél nem merek teljes súlyommal rátámaszkodni a kartámlákra... Amit még ezért a 350-es árért benyelek mert kényelmes, de ha a fullextrás verzióért fizettem volna 6-7 killát, akkor valszeg visszaküldöm. -
roseA580
tag
Konfiguráltam egyet az amerikai webshopban, ennyi jött ki: $1 553,00 lenne HA az USA-ban élnék, 12 év garancia!
Az EU-ban még fejtámlát sem lehet hozzá adni, és "csak" 10 év a garancia 520000-620000 Ft lenne ha Magyarországon élnék.
Romániába pedig nem szállítanak.
Ui:
Még mindig megvagyok elégedve a 999 RON-os Ergoplus Mike-H székemmel főleg úgy hogy egyáltalán nem biztos hogy még 12 évig elélek. -
xGP
csendes tag
válasz
LLKobe #12233 üzenetére
A hivatalos webshop szerint nem csak a szövet színe a különbség, hanem műanyag vs alumínium használat. Utóbbi a drágább természetesen. A leírás szerint (Add to cart gomb alatt Details) a Black és Bay verzió a műanyag, a többi alu (a csillag és szék alján is ez-az, viszont csak a képekből tudtam ezt leszűrni). Bár most éppen a Bay is pont olyan drága, mint a többi, szóval ki tudja, lehet most az is alu, csak a leírás nem követte le. Az amerikai webshop-ban jobban látszik a különbség, mert ott sokkal részletesebb a konfigurátor, EU-ban nem sok személyre szabási lehetőség van.
-
LLKobe
veterán
válasz
fahrii #12232 üzenetére
Jaja, emlékszem rá. Bár nem tudom mit értesz fullos alatt, a fejtámla egy foscsi, a deréktámasz meg túl erős a nagy átlagnak, így amennyire láttam ezek inkább rontanak a széken.
A digit knit biztos faja, de azt a brutál felárat nem éri meg szvsz.
Tulajdonképpen azért vettem fekete huzatost, mert bármilyen más szín +60k lett volna, ugyanilyen huzattal, csak szín különbség. -
szuszinho
őstag
Haworth milyen gyakran akciózik?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy kis helyzetjelentés: eladtam a Aeron Classic-omat, és hirtelen felindulásból vettem egy Fern-t, gondoltam kipróbálom, max visszaküldöm.
Csak pár napja kaptam meg, így egyelőre kevés tapasztalatom van.
Eddigi élményeim:- Rettentő kényelmes, a háttámlát mintha az én hátamról mintázták volna
- Ülőfelület tökéletes
- Összességében a minőség azért messze van még egy Herman Millertől
- Természetesen hibás darabot kaptam, szar a gázrugó. Ha kiszállok a székből és otthagyom egy órára, felemelkedik a legmagasabb állapotába. Gariba intézem. De azért a QA még nem az igazi a Haworth-nél.Szóval nekem nagyon tetszik, mintha rám öntötték volna. Jó eséllyel megtartom, hacsak a gázrugós témával valamit nagyon nem csesznek el.
-
Pá
addikt
Végül az Alya lett.
Van szövet verzió is kicsit drágábban. De érdemes elmenni és megpróbálni, mert nagy különbségek vannak még szemre hasonló székeknél is. Még az Ello-t nézegettem, az kicsit gagyibb volt érzésre, viszont hintázva egy hajszállal jobban támaszotta a hátam. De egyenesen ülve az Alya volt jobb és ez többet számít. Meg volt még egy, aminek a fejtámlája volt tökéletes, de az pl nem igazán támasztotta jól a hátam. De kicsit más testalkattal teljesen más lehet az élmény.Jah, amúgy ezek nem érnek fel a Zody-val! Az érezhetően sokkal jobban megépített szék, több anyaggal. Egyszerűen nekem túl fontos volt a fejtámla, szóval az nem jöhetett szóba. És úgy voltam vele, hogy 80e Ft-ért, ha 2-3 évet vírja ez a Deluzzo, már megérte, aztán max veszek újat. Ez kb Ikea Markus árban van és ahhoz képest 100x jobb.
-
smtms
újonc
Sziasztok!
Az alábbi preferenciákkal mit tudnátok javasolni - a mozgáson kívül?
Napi ~10 óra a székben, 140kg súly, szeretnék derék és fejtámaszt, jobb esetben állíthatót, és van rá mondjuk 2 kilóm. (Szeretem a használt cuccokat) -
Flame84
csendes tag
válasz
FattyDove #12219 üzenetére
Egyet kell értenem az előttem szólókkal. Csak hogy a másik kérdésedre is reflektáljak, ez az árkategória a minőségi használt székeknél igen belépő, de nem lehetetlen. Használtban ebben a sávban mozognak a következők például amik messze jobbak és tartósabbak a belinkelt darabnál:
- RIM Anatom
- Haworth Comforto 5584 vagy 5585 (régi típus de sok van belőle az országban)
- Steelcase Reply - ennek újabban kezd (szerintem indokolatlanul) feljebb menni az ára, de ki lehet fogni
- Steelcase Let's B -
válasz
FattyDove #12219 üzenetére
Megbocsáss, de 38 ezer forintért milyen széket vársz?
Látatlanban napi használat mellett a műbőr egy éven belül el fog kezdeni szétfoszlani.
Egy normális, valóban 150kg-ot elbíró gázlift alsó hangon 10e Ft felett van webshopból (az alsó polcos), egy hasonló képességű lábcsillag hasonló nagyságrend, a hinta mechanika 20e Ft alsó hangon. Tehát az alapelemek árából már sejthető, hogy mindenből a leggagyibbat tehették be (a kisebb székgyártók, mint ezek, beszállítóktól vásárolják a mechanikai részeket, és erre raknak ülőlapot meg háttámlát).Értem, hogy az ember csodát vár, hogy igenis, létezik olcsón jó, de magadat fogod becsapni. Az ilyen székek ritkán húznak tovább 1-2 évnél, és eleve árulkodó a túlzó marketing maszlag (masszázs szó használata például, vagy a 200kg-os teherbírás).
Hidd el, az ezeknél kétszer drágább Jysk meg Ikea és társai székeket is szapuljuk, tapasztalatból.
Nem véletlenül írjuk azt, hogy keress fel egy multibutor.hu -hoz hasonló helyet, és nézd meg a használt irodai székeket. Egy olyan, még ha 4-5 éves is, tartósabb lesz, mint ezek a gagyi gamer székek.
-
FattyDove
őstag
A SYMINO székek milyenek? Ez a modell most épp 94.5 Euró lenne szállítással, mindennel (tehát 38k), csak épp soha nem hallottam róluk. Amazonon 1400 értékelésnél 4.4 csillagon áll a dolog
Esetleg hasonló árkategóriában valami javaslat?
-
LLKobe
veterán
válasz
szuszinho #12217 üzenetére
Ha visszakeresel a topikban arra hogy "zody multi", találsz példát pozitív és negatív tapasztalatra is.
Azt ugyanakkor érdemes észben tartani hogy olyan dolgokat is felhoztak negatívumként (pl. nem totál feszes háttámla háló) ami normális, és rendeltetésszerű.
Bele kell ülni, és eldönteni kényelmes-e neked vagy nem, mert két egyforma ember sincs.
Ahogy írtam, a Zody egy brutálul összerakott szék, szinte minden fém rajta, tehát ha kényelmes, és állapota is jó neked, nagyon mellé nem lőhetsz vele. -
LLKobe
veterán
válasz
szuszinho #12214 üzenetére
Sokan vettek már innen Zody-t a multibútortól. Volt már akinek hamar elfáradt rajta valami, és az egész széket cserélték kompletten, szóval elég korrektek.
Ha van lehetőség személyesen menj be, és csavarj, tekerj, rángass meg mindent a széken amit kinéztél, akkor tudod mit veszel.
A Zody ajánlott típus amúgy, iszonyat robosztus, tele fémmel. Ha egyben lévő darabot veszel, akarattal is elég nehéz elpusztítani. -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Egy használt Zody mennyire ajánlott? Mi a tapasztalat, mit kellhet hamarosan cserélni benne? -
idegen lény
addikt
válasz
RoBour #12210 üzenetére
Az anyagnál és a kényelemnél sokkal fontosabb szempont a gerincvédelem, arra pedig a gamer székek alkalmatlanok. 90-100 ezer alatt gerinckímélő széket nem kapsz újonnan.
Az általad kinézett gamer szék árában viszont most találsz használt Sedus irodai székeket a HardverAprón, amiket kipróbálhatsz. Annál jobbat nem találsz ennyiért. -
RoBour
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a RAIDMAX DK719 székkel kapcsolatban?
Anyag, kényelem stb.
Esetleg ajánlat ebben az árkategóriában más székre?Köszi.
-
Dinter
addikt
válasz
Flame84 #12208 üzenetére
Köszi, a körbe ütögetés jó tipp volt. Levettem az ülőlapot, egyik kezemmel tartottam fejjel lefelé, másikkal fogtam a kalapácsot, így viszonylag könnyen lejött.
Az Office Plaza viszont szégyen, hogy jogszabály szerint háznál kéne javítaniuk vagy fizetni a szállítást, ők viszont direkt megtévesztik a vásárlókat és rájuk sózza a javítást..
-
Flame84
csendes tag
válasz
Dinter #12207 üzenetére
Igazából az a trükk, hogy kell hozzá egy izmosabb kalapács. Én 750g-ossal szoktam kiütögetni a lábakat, de 500g alattival kb felesleges is próbálkozni mert nincs elég ereje.
A másik fontos dolog, hogy átellenesen kell ütögetni a lyuk körül, mert ha csak egy ponton ütöd mellette akkor csak jobban beszorul. Egyik oldal egy ütés, másik oldal egy ütés aztán bal oldal 1 ütés és jobb oldal egy ütés. Ezt kell ismételni amíg ki nem jön.
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Az októberben vásárolt székem lockja már nem tart. Küldtek hozzá új mechanikát, amit nekem kéne kicserélni. Videók alapján próbáltam már ráállni a lábára, kalapáccsal kiütögetni, de igazából meg sem mozdul. Fogóm nincs hozzá. Hogy tudnám kiszedni a régi mechanikából a gázliftet?
-
idegen lény
addikt
válasz
LLKobe #12205 üzenetére
Na ja, pont a múltkor beszéltük, hogy ez a blueizé nem is szállít.
"A megjelölt ár nem tartalmazza a termékek kiszállításának díját. A termékek alapesetben a Szolgáltató mindenkori raktárában, személyesen vehetők át, melynek címét a megrendelés folyamata során a Szolgáltató minden esetben külön feltünteti. Amennyiben a Felhasználó kiszállítási szolgáltatást kíván igény bevenni, úgy kiszállítási szolgáltatást önállóan, saját szervezésében és költségére kell megszerveznie."
-
Flame84
csendes tag
Ahogy a kollégák is mondják, ha nem napi 8 órában kell akkor teljesen jó. Akár 8 órában is bizonyos ideig óráig. Viszont szerintem orbitálisan drága. Ilyenek 60-70 körül szoktak menni normál esetben. De persze a blue ráteszi a saját sápját mindenre rendesen. Valószínűleg ez a +1db A betű felára
-
válasz
idegen lény #12202 üzenetére
Igen az az. Néztem a használt Klöber széket, csak megint Budapesten van, személyes átvétellel. Én meg Szegeden vagyok.
-
idegen lény
addikt
Reply lesz az, nem Replay. Ez a Steelcasenek egy belépő szintű, meglehetősen olcsó munkaszéke. Ennek a verziójának nagyon ergonomikusnak és kényelmesnek tűnik a háttámlája, viszont az ülőrészét néhányan keménynek tartják, míg mások nagyon kényelmesnek érzik, ez egyéni megítélés kérdése. Például: [link] [link]
Feltételezem, hogy az ülése ennek is ugyanolyan, mivel ezek is Reply székek.
A végső döntés előtt egy ilyet is kipróbálnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest