Hirdetés
- Autóhifi
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
válasz
Angie™ #10920 üzenetére
Isten ments, hogy bárki anyagi helyzetébe belemenjek, mert mindenki maga határozza meg a prioritásokokat és ismeri saját akutális helyzetét emiatt ne is reagálj erre a részre.
Azonban a profilodat nézve a helyedben nem azon a széken sprórolnék amiben hosszú órákat töltök. Lehet most még nem gondolod mekkora súlya van ennek, de amikor hosszú évekkel később megérzed akkor már késő lesz és bánni fogod.
Ha most épp nem is, de ha később úgy látod megengedheted akkor várj még egy picit vagy majd később cserélj egy megfelelőbbre. De ez csak az én meglátásom. Saját káromon tanultam meg a nem túl jó szék és a rossz testtartás következményét.
(Inkább utóbbi, mert a székek amiket használtam nem tartottak kordában és én magamra nem tudtam figyelni. Ösztönösen rosszul ültem mindig.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest