- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
camaro79 #63659 üzenetére
Nem mondom, hogy nincs vagy nem volt gondom a pimaxal, (volt 5K+, 8KX, most Crystal) de ezek a gondok általában külső programok miatt voltak. Legutoljára például a Steam VR dobta fel, hogy ő most frissíteni akar. Egyszer próbálkoztam a külsős Open XR progival, mert szerintem túl körülményesen lehetett csak beállítani. Szimulátorozáshoz nem használom a kontrollereket, Open XR-hez pedig állandóan keresgetnem kellett volna, ezért nem eröltettem. Nemrég integrálták a Pimax szoftverébe, úgyhogy a Steames hiba után frissítettem az Open XR-es verzióra. Eddig nincs gond, remélem ez így is marad. A topik véleményével szemben nekem nincs nagyobb bajom a Pimaxal, igaz garis gondom se volt, a nagy fovos lencsét nekem se küldték még, ennek ellenére befizettem a Superre. Gondolom az eddigiekhez hasonlóan a Január közepi szállítás az csak valamikor 5-6.hó környékére várható, de ezt már megszokhattuk Pimaxtól.
Arányaiban azért kevesebb Pimax van forgalomban, de itt a topikban is azért olvasok elég sok gondot az összes többi szemüveggel kapcsolatban is, persze az Amazon garijával nem nagyon lehet versenyezni, viszont hazai boltok gariztatásáról is olvastam itt csodákat, szóval ja, nem csak a Pimax...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged