Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zpeti2

tag

válasz camaro79 #63659 üzenetére

Nem mondom, hogy nincs vagy nem volt gondom a pimaxal, (volt 5K+, 8KX, most Crystal) de ezek a gondok általában külső programok miatt voltak. Legutoljára például a Steam VR dobta fel, hogy ő most frissíteni akar. Egyszer próbálkoztam a külsős Open XR progival, mert szerintem túl körülményesen lehetett csak beállítani. Szimulátorozáshoz nem használom a kontrollereket, Open XR-hez pedig állandóan keresgetnem kellett volna, ezért nem eröltettem. Nemrég integrálták a Pimax szoftverébe, úgyhogy a Steames hiba után frissítettem az Open XR-es verzióra. Eddig nincs gond, remélem ez így is marad. A topik véleményével szemben nekem nincs nagyobb bajom a Pimaxal, igaz garis gondom se volt, a nagy fovos lencsét nekem se küldték még, ennek ellenére befizettem a Superre. Gondolom az eddigiekhez hasonlóan a Január közepi szállítás az csak valamikor 5-6.hó környékére várható, de ezt már megszokhattuk Pimaxtól.
    Arányaiban azért kevesebb Pimax van forgalomban, de itt a topikban is azért olvasok elég sok gondot az összes többi szemüveggel kapcsolatban is, persze az Amazon garijával nem nagyon lehet versenyezni, viszont hazai boltok gariztatásáról is olvastam itt csodákat, szóval ja, nem csak a Pimax...

Új hozzászólás Aktív témák