- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz gulasoft #60907 üzenetére
"Na aki szerint az UEVR nem menti meg a pcvr-t"
Én vagyok az, aki szerint se menti meg, és megnéztem az Alien videódat, miután múlt héten én is elővettem ezt az UEVR-t, mert pont az Alien Fireteam volt akciós, és azt írták hozzá ezen az oldalon, hogy "works perfectly"
Két kérdésem van:
1) te milyen profilt töltöttél le hozzá?Mert ez a "works perfectly", ez azt csinálja, hogy a bal stickkel ha próbálok mozogni, akkor random bejön valami tárgyválasztó menü, aztán ha ebből kikeveredek, akkor meg nem hajlandó mozogni. Aztán valahogy kínomban rájöttem, hogy ebben az állapotában a jobb sticket kell lefele húzni, és akkor működik a bal rendesen megint
De nálad is nagyon jól működik, egy résznél mondjátok, hogy "azt vettem észre hogy ha egy ilyen piros rámugrik, utána elmegy a célzásom valamiért" Hát mert egy patkolt f*ssal kínzod magad, azért.2) miért gondolod, hogy ez megmenti a PCVR-t?
A videód elején 2 percig azt látom kínlódsz az ablakkal, aztán kis szentségelés, megint nem záródik be, aztán szüttyögés, elindul, és egy láthatóan remegős, darabos játékot látunk. (pont olyat, mint amilyen a headsetben is. Tudom, mert láttam a sajátomban ).
Ennek nem sok köze van a jó VR élményhez.
Ja, RTX3070-nel próbáltam, ezen még potato módban is darabos az egész, folyamatosan villog a spacewarp, csapnivaló.
Nyilván lehet venni rohadt erős videókártyákat, de akkor hogy is fogja megmenteni a PCVRt, hogy a Steam játékosbázisának az 2%-a, aki VR user is, és abból is szerinted mennyinek van 3070-nél jobb kártyája?+1) nem folyik ki az agyad ettől a f*spumpa gép fordítástól? Barátok(Gőz), Edzett gyújtó lőfegyver, Kilépek a sorból, LOL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest