- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
válasz
izomman1 #53762 üzenetére
Ez ügyben a router topikot kell felkeresni én is épp egy megbizható wifi6-ra vadászok és bár a VR is cél illetve az itthoni hálózaton az egyéb játék stream moonlight-nvidia kombóval, de leginkább azért nézegetem a wifi6-okat mert sokkal jobban kezeli ha egy rakás eszköz rá van rakva...Nekem 21 darab itthoni okos szar van a wifin és néha összefossa magát...
Mindenesetre nézegettem rengeteg wifi 5ghz vs wifi6 5ghz videót VR témában, tényleg minden értelmesebb teszt kihozta hogy konkrétan szinte semmi különbség nincs.Q3 sem fog többezer mb/s adatot venni wifin át, komolyabb paraméterekkel biró headseteknek sem kell.... Tényleg csak rá kell keresni akár youtube-on VR Wifi 5 vs wifi 6 témakörre van egy rakás ami rávilágit egymás mellett tesztelve a két technológiát hogy ezért routert cserélni ha jó a routered konkrétan felesleges.
Ezért is tartom hogy a wifi6e ilyen téren méginkább lesz parasztvakitás pláne amig nem lesz kihasználva. Pénzkidobás. Először én is azt néztem hogy legyen sebesség stb...Felesleges,inkább user vélemények és hosszútávó tesztek érdekelnek mennyire megbizható 1-1 darab, az alapján választok. Például volt amit agyonajnároztak Asus,közben a neten tele van a belassulásaival kapcsolatos user véleményekkel - kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Napelem
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest