Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Raymond

titán

Probalgattam most megint egy kicsit a Pico 4-et es a helyzet ugyanaz mint eddig - kezdo VR-osnak nem ajanlanam meg akkor se ha kimondottan PCVR a cel. Egyszeruen sok a problema meg a Virtual Desktop-al is. Sokszor volt hogy egy jatek egyszeruen nem megy rendesen es oka nincs igazan. Aztan egy masik proba kozben meg megy. Pelda:

Az ED-t probalgattam a laposon (GTX1070MQ). Egyszeruen nem akart normalisan menni P4+VD kombinacioval semmilyen beallitason. Meg 1728x1728 per eye se akart normalisan menni, 60FPS se volt meg ugy hogy a jatekban VR Low beallitast hasznaltam. Megneztem a Quest-en Link-el mi van mert ilyen problema ott nem volt. Ment is a 2064x2272 per eye felbontason 72FPS-el ott VR Medium-al. Megneztem megint a P4+VD komboval es egyszer csak ott is megvolt a 72FPS VR Medium-al 1728x1728 es 2016x2016 felbontason is.

Es ez volt mas jatek teszteknel is hogy egyszercsak nem ment rendesen de magyarazata nem votl a dolognak.

Új hozzászólás Aktív témák