Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- 3DMark2001 eredmények
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amazon Kindle
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Bocsi ha én vagyok az ezredik ezzel a kérdéssel, de már régóta szemezgetek Mac gépekkel, csak eddig nem mertem lépni, illetve pénzem sem volt rá. Most is úgy volt, hogy a már öregecske gépemet lecserélem egy újra, amikor is találtam egy iMac 24"-et. A meglátni és megszeretni már megvolt, de nem merek belevágni a "házasságba", mert ugye nem csak egy futó kalandról lenne szó...

Viccet félretéve, grafikai munkákra használnám elsősorban, illetve fotók kidolgozására, utómunkákra. Mellette a szokásos szövegszerkesztés, net, meg zenehallgatás. Fiaim igyekeznek lebeszélni, mert mondtam Nekik, hogy a játékokat felejtsék elé, szóval részemről ha nem bírja a játékokat, annál jobb...

Ez egy 2007-es konstrukció, szóval már 5 év körüli, és hát ennyiért már tudnék venni új 4 magos PC-t is. De ez van, amikor az ember eszét elveszi a szépség.
Szerintetek megéri még egy ilyen öregecske gépbe beruházni? Ja, főként nyomdai munkákat készítek, szóval 300dpi-s PS-ekkel dolgozom szinte napi szinten, meg néha 50-100-150 fotóval is.
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat