Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz Czo #39672 üzenetére

nem tudom, nekem nem all ossze. nem igazan ertem, hogy asztali monitorkent a 24" az kinek, mire es hogy eleg 2023-ban. nyilvan nem az apple a hulye, ok pontosan tudjak kinek gyartjak csak en nem tudom beloni, hogy az ki. ha ilyen jellegu gepet akarnek, biztos, hogy a macbookra mennek mert azt erzem, hogy gyak ugyan azt kapom csak sokkal univerzalisabban hasznalhatom.
    az a baj, en mar rajottem, hogy az apple-nel ezt a dpi dolgot kene kicsit ujragondolni. szerintem amire ez a "jatek" (ertsd, nem "pro") mac keszul arra ez a cucc mondjuk 34UW-ban, vagy 38UW-ban valami borzalmas kiraly lenne, az ultimate home pc, csak ugye az apple egy olyan ppihez ragaszkodik ami ilyen meretben mar valsozinuleg brutal koltsegesen gyarthato. szoval nem TUD 32" jatek imacet csinalni konkretan multimediara, mert olyan felbontasu kijelzot kenytelen (!) hozza gyartani, hogy nem tud jatszos lenni mert 3millio forintba kerulne.
    jo dolog ez a highdpi, csak hat minden masban magat a konkret ppi erteket leszamitva korlatoz. sulyos mertekben.

giga off: evek ota szenvedek ezzel a monitor temaval, de most latom a fenyt az alagut vegen. jott ugye a 21:9 45" ultragear oled... de csak 3440x1440 , viszont ugye jottek a dell/lenovo 40" 5120x2160 panelek, meg a nagy 5K samsungok. es azt remelem, hogy valamelyiknek VEGRE eszebe jut a 45" 21:9-et egyel feljebb rugdosni es pelepakolni egy 5120x2160 panelt. 120hz, 120dpi, nem retina de ennek van merete.

Új hozzászólás Aktív témák