Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VincentVG

senior tag

válasz ArrayOfLilly #28396 üzenetére

pontosan errol van szo. azert ne legyunk mar teljesen elvakult fan boy-ok,
    h egy ilyen huzas utan mentegettjuk az apple-t....

persze hogy nem kell minden forumozo kritikajat elfogadni, de azert errol eleg sok cikk is irodott, es igen, tobben es sokan hatarozottan visszalepeskent eltek meg az elozo 128as ssd-rol valtasnal.

hadd ne linkeljek peldakat.

adobe 2 -3 software-t + safari + OS + urambocsa' egy youtube-ot engedj mar meg pls h a 600+ huf-os gepen egyszerre futtathassak azzal a komforterzettel mint pc-men amibe kb 30.000 hufert bedobsz barmikor egy 250-es ssd-t.
    (oke tudom h mac-en ossze vannak love az alkatreszek, de azert tenyleg ne vicceljunk mar. nem az arazason, mert ez van es persze h nem kotelezo megvenni, hanem h ne csinaljunk hulyet magunkbol h elkezdjuk vedeni ezt a huzast )

es azt is el tudnam fogadni ha mondjuk lenne olyan opcio h oke, kompromisszum 256GB-os SSD-t kerhetsz az 1 terras fusion helyett. de NEM rafizetessel.

(+++ azert idekivankozik a vegere, h elmentem 4k 27 es monitorokat nezni ma delutan, es a 120-150 ezres kategoriaban. haaaat sehol sincs a retinahoz kepest. ugyhogy nekem valszeg a screen lesz az amit per pillanat nem tudok elengedni desktop vonalon, es kenytelen leszek megvenni)

es persze a vege konkluzio mindig az: h mindenki szepen eldonti h meger-e igy neki ennyi penzt vagy sem.

peace mindenkinek! es gyors boot-olast! :)

Új hozzászólás Aktív témák