- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- OLED TV topic
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
boot flag-et fdisk-kel is ki lehet tenni, gondolom. megmondom neki, hátha...
viszont most megint nekem lenne problémám, linuxszal. eee900, eee-ubuntu. azt már olvastam, hogy a wifit, meg a hangot nem lehet kapcsolgatni, nem lehet normálisan leállítani (
), és egyéb "apróságok". de az eredeti linuxa nem igazán az én igényeimnek való.viszont a touchpad... azt írja a log, hogy nem synaptics, tehát a görgetés nem fog menni.
valaki találkozott már a fenti problémákkal, esetleg tud rájuk gyógymódot is? nem bírom felfogni, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy egyik linuxban megy minden rendesen, a másikban meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és egyéb "apróságok". de az eredeti linuxa nem igazán az én igényeimnek való.