Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Látom, pont témánál vagyunk
Szóval adva vagyon egy EeePC 900 Ubuntu netbook remixel. 2napot töltöttem étlen szomjan a terminálban
, és nem szeretném előről kezdeni
Mivelhogy:Feltettem melléje egy XP-t. Jó, tudom hiba vót, meg nem kellett volna, én sem akarom,de sajnos kell, kell PS, hogy legalább minimális dolgokat meg tudjak ezen is csinálni (nyilván a hardver extrém minimálisakat enged,de azt szeretném
)tehát az Xp megtette szokásos kis hatását, és mindent összebarmolt, ahogy kell. Mostaztán se Ubuntu,de XP nem indul. MS rulz

Egyszer egy linuxhoz nálam jobban értő haver már hozott ilyet helyre. Grub-bal kellett macerálkodni valamit ha jól rémlik..
Mind1 is, a lényeg, hogy valahogy működőképessé, illetve inkább botolhatóvá kellene tenni ez OS-eket
Segitségeket előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, és nem szeretném előről kezdeni
Mivelhogy:
)