Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Ubi 8.04 alá felraktam a szokásos módon az NVidia drivert. Átírtam az xorg.conf-ban az nv-t nvidiára. Csak csökött grafikus módban indul. Próbáltam nvidia-xsettingel belőni. Az sem meg. Megírtam kézzel a konfigot de nem működik. A dpkg-reconfigure xserver-xorg nem megy el a monitor paraméterek beállításáig. Mert az első szakasz után elégedetten kilép. Valami olyan gyanúm van, hogy nem is az xorg.conf amit piszkálnom kellene. Van valakinek tudomása arról, hogy esetleg megváltozott ebben a verzióban a "szokásos módszer"?
Vagy esetleg valami tipp?Mindig elindul de csak 800x600-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest