Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Ubi 8.04 alá felraktam a szokásos módon az NVidia drivert. Átírtam az xorg.conf-ban az nv-t nvidiára. Csak csökött grafikus módban indul. Próbáltam nvidia-xsettingel belőni. Az sem meg. Megírtam kézzel a konfigot de nem működik. A dpkg-reconfigure xserver-xorg nem megy el a monitor paraméterek beállításáig. Mert az első szakasz után elégedetten kilép. Valami olyan gyanúm van, hogy nem is az xorg.conf amit piszkálnom kellene. Van valakinek tudomása arról, hogy esetleg megváltozott ebben a verzióban a "szokásos módszer"?
Vagy esetleg valami tipp?Mindig elindul de csak 800x600-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest