Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Elkezdek valamiről olvasni, megnyitok 50 tabot, amit google kidob. Elkezdem nézni, marad 20, mire találok valami specifikusabbat azzal kapcsolatban, amit kerestem. Arra is rákeresek az új kulcsszavakkal, megint 50 új cikk, és így tovább. Valamikor rászánok pár órát, hogy lezárjak egy-egy témát, és átnézek párszáz tabot egyszerre, de legtöbbször csak gyűlik a cucc különböző témákban. Most írok szoftvert, amivel témákhoz tudom majd kötni a munkameneteket, és így nem kell annyinak nyitva lenni egyszerre. De szerintem csak jövőre fog elkészülni, amilyen ütemben haladok vele. Ezt tudom ajánlani, ha valaki sok tabbal dolgozik Firefox-al, életmentő tud lenni, ha összeomlik az app: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest