- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Elkezdek valamiről olvasni, megnyitok 50 tabot, amit google kidob. Elkezdem nézni, marad 20, mire találok valami specifikusabbat azzal kapcsolatban, amit kerestem. Arra is rákeresek az új kulcsszavakkal, megint 50 új cikk, és így tovább. Valamikor rászánok pár órát, hogy lezárjak egy-egy témát, és átnézek párszáz tabot egyszerre, de legtöbbször csak gyűlik a cucc különböző témákban. Most írok szoftvert, amivel témákhoz tudom majd kötni a munkameneteket, és így nem kell annyinak nyitva lenni egyszerre. De szerintem csak jövőre fog elkészülni, amilyen ütemben haladok vele. Ezt tudom ajánlani, ha valaki sok tabbal dolgozik Firefox-al, életmentő tud lenni, ha összeomlik az app: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest