Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tóniszomszéd
csendes tag
RTFM jellegű segítséget szeretnék kérni.
Kidobtam a Windows-t(muszáj volt
) de a System Restore funkciója nagyon kellene linuxra. Mivel lehetne helyettesíteni? LVM snapshot nem erre való, amennyire ismerem.
Root alá alig ismert fájlrendszert nem tennék.
Esetleg btrfs? Elég stabil már az ubuntu 16.04-ben lévő? Egyetlen SSD van a gépben, ezért a kedvenc módszerem, a RAID-1 szétszedès, összerakás nem jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de a System Restore funkciója nagyon kellene linuxra. Mivel lehetne helyettesíteni? LVM snapshot nem erre való, amennyire ismerem.