- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Tisztisd meg a ram-okat és az érintkezőket. Illetve érdemes még megnézni a procit és a tüskéket." az a gép, amiben eredetileg ezek a ramok voltak, kapott egy másik garnitúra ramot és azóta hibátlanul megy, ennek már több, mint 2.5 éve. annyira azért én sem vagyok elborult, hogy két és fél év hibátlan működés után ne fogadjam el, hogy az a cucc most jó
tehát nem fogom szétbontani, hagyom békén, alkalmazom az informatikusok első számú törvényét.
"Én csak azonos gyártótól származó modult pakolok egy szerverbe. (tapasztalat azt mutatja, hogy néha nem férnek meg egymás mellett a különbözők)": ezt elfogadom, csak a 10 napos tesztelés alatt a különböző fajtáknál nem bukott ki hiba. 7 hynix, 1 ibm ramom van. az ibm ramot 3 hynixel az első körben raktam bele és nem adott hibát.
a probléma most az, hogyha az utolsó adag ramban sem bukik ki probléma, akkor mit kezdjek vele? rakjam bele éles rendszerbe? elhiggyem, hogy jó vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest