- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Igen, tisztában vagyok vele, ráadásul nem is irodai gép, csak sima konszumer. Lefuttattam többször is a GPU stressz tesztet, de semmi sem jelentkezett. Én még mindig SW hibára gyanakodom, ugyanis szinte mindig Cinnamon animációnál jelentkezik, sehol máshol. Használok néha KDE-t is, azon semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest