-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Hasonlóan, mint pár napja nolika, én is az owncloud-ot akarom beállítani, hogy ssl-en keresztül el lehessen érni távolról. Na most próbáltam már több leírást is. Eltérőeknek, nem pontosnak találtam őket. Tudnátok linkelni egyet, ami nagy eséllyel működik és nem hagy ki fontos dolgokat? Tehát ssl, apache2-n és ubuntu server 15.10-et használok (de desktop felület is van).
No-ip és duckdns-el is próbálom már, a 443-at kiengedtem a routeren. Pl egy qBitorrent egy egyedi porton simán elérhető távolról router konfig nélkül, mondjuk ezt furcsának találom, de ez más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hardcore café
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest