- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Ha GPT lemezekre telepítek linux-ot EFI-vel, akkor a legelső partíció, ami EFI system típusú, az lehet raid típusú is egyben?
Az alábbiak szerint lennének a partíciók a lemezeken.sda [EFI system - raid1][raid1 - ext4][xfs - raid5]
sdb [EFI system - raid1][raid1 - ext4][xfs - raid5]
sdc [swap.........................................][xfs - raid5]Ha ez így nem lehetséges, akkor az sdb-ről egyszerűen lehagyom az EFI system partíciót és az sda1, sdb1 partíciók nem lesznek raid-ben, illetve az sdb lemezen az első rész üres marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jött két új Amazon Kindle Scribe, köztük egy színes
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest