- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Ha GPT lemezekre telepítek linux-ot EFI-vel, akkor a legelső partíció, ami EFI system típusú, az lehet raid típusú is egyben?
Az alábbiak szerint lennének a partíciók a lemezeken.sda [EFI system - raid1][raid1 - ext4][xfs - raid5]
sdb [EFI system - raid1][raid1 - ext4][xfs - raid5]
sdc [swap.........................................][xfs - raid5]Ha ez így nem lehetséges, akkor az sdb-ről egyszerűen lehagyom az EFI system partíciót és az sda1, sdb1 partíciók nem lesznek raid-ben, illetve az sdb lemezen az első rész üres marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest