- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
Ablakos #22115 üzenetére
Egyszer kipróbáltam egy jó toolt. Az is ingyenes volt, (azt hiszem) apache-n keresztül ment és emlékszem, hogy protocol,layer,stb. szinten mindent mutatott. Mutatta kivel,hányszor "neteztem", melyik honlapot látogattam a legtöbbet, melyik ip-t látogattam a legtöbbször, milyen protocolok mennyi erőforrást vittek el,stb.. Jó cucc volt, de totál elfelejtettem a nevét és sehol nem találom.
Annyi volt a baj vele emlékeim szerint, hogy ette a procit nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PC random újraindulásai
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autóhifi
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest