- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TV antenna és jelerősítés
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
Ablakos #22115 üzenetére
Egyszer kipróbáltam egy jó toolt. Az is ingyenes volt, (azt hiszem) apache-n keresztül ment és emlékszem, hogy protocol,layer,stb. szinten mindent mutatott. Mutatta kivel,hányszor "neteztem", melyik honlapot látogattam a legtöbbet, melyik ip-t látogattam a legtöbbször, milyen protocolok mennyi erőforrást vittek el,stb.. Jó cucc volt, de totál elfelejtettem a nevét és sehol nem találom.
Annyi volt a baj vele emlékeim szerint, hogy ette a procit nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest