- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted
üzenetére
Gondoltam hirtelen összedobok egy biztonsági kamera szkriptet, ami online tárhelyre ment. Ha hosszabb időre el kell mennem, használtam volna.
Aztán kiderült, hogy ingyen tárhelyem nincs ami elbírná akár 1fps-sel a cuccot, de azért megpróbáltam.
mjpg-streamer ment képeket, és mentés után felmásolja őket.
Azóta kitaláltam ugyanezt videóra is.
Na midegy. Ha tudok majd venni egy Raspberry-t, azzal meg lehet majd oldani, hogy figyelje az ajtnyitást, és csak akkor rögzítsen, ha kell

Amúgy ja valószínű ott van a baj, hogy a curlftpfs nem egészen olyan file system, mint egy ext, ezért nem lehet rá csak úgy menteni, gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest