Hirdetés
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Az történt velem, hogy a régi Ubuntu 11.10-em helyett felpakoltam egy Linux Mint 13-as Maya verziót. Ezzel tegnap még tudtam filmet, YT-ot nézni gond nélkül. De mára, az újraindítás után, minden gyorsított felvételben megy, a 10 perces videó kb. 2 perc alatt, miközben hangja sincs...
Ez igaz a netes videókra, meg a lokálisakra is, sőt, zenét se tudok hallgatni, mert azt is gyorsítja, és hang szintén nincs.Ötletetek van esetleg?
Annyit csináltam, hogy felraktam a Flash Player-t, a frissítéseket telepítettem, aMSN és az Android fordításhoz szükséges cuccok kerültek rá, ennyi...Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parfüm topik
- Képregény topik
- Arc Raiders
- NIOH 3
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez igaz a netes videókra, meg a lokálisakra is, sőt, zenét se tudok hallgatni, mert azt is gyorsítja, és hang szintén nincs.