- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #14365 üzenetére
ezt a meghajtót elég sokan használják a cégnél közvetlenül is, és nagyon sok, nagyon kicsi fájllal dolgoznak, tehát fontos lenne a sebesség, de az adatbiztonság is, ezért gondoltam a stripe-of-mirrors-ra
de ha van jobb ötleted, meghallgatom, mert van időm játszadozni vele, két dolog viszont fontos: minél kevesebbet álljon közben a gép, mert aktív használatban van, illetve hogy az egyik RAID1-es partícióról megy maga a Linux is
ennek kiküszöbölésére azt találtam ki, hogy a mostani 2x1500GB-s tömbre átköltöztetem a rendszert, de persze, ha megoldható enélkül is, attól csak vidámabb leszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Macbook White 13" unibody
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest