- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFS kérdés.
Szeretnék egy NFS-t mountolni, azaz feltettem a szevert az asztali gépemre, beállítottam az exportokat a kliensen stock Ubi kernel van, ami tudja az nfs-t, de a kliens mountolás helyett azt mondja, hogy bad superblock, stb., stb.Exporthoz ezt írtam :
/nfsroot 192.168.2.*(rw,no_root_squash,async,insecure)
/nfsroot 192.168.1.*(rw,no_root_squash,async,insecure)...mi baja lehet? Hogyan tudom tesztelni, hogy a NFS jól működik a szerveren...?
@Lapa : Mit szeretnél tudni? Nekem van az Ubi mellett Win7
És Grub2. (Meg -30Gb hely a winyómból emiatt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest