-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
bambano #14126 üzenetére
de, viszont annak a fontosabb részeit pláne nem birizgálnám, akkor már inkább a driver loggolását szüntetném meg.
arról lehet tudni valamit, hogy szabad-e a /var/log -ot ramdriveba rakni? mert korábban én azt olvastam, hogy az valamiért beborítja a tér-idő kontíniumot. de azóta se tudom miért lenne baj (azon kívül hogy persze bukom restartkor meg fagyáskor). mert workaroundnak az is jó lenne, ramban tőlem eljátszhat.
@CPT.Pirk: scp -P 12345 /etc/x.conf lapa@gepnev:/tmp
rsync -avz -e "ssh -p 12345" /etc/x.conf lapa@gepnev:/tmp
először forrás, utána a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- YouTube
- Borderlands 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest