Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Ezt a fail2ban-t nem ismerem, mégcsak nem is hallottam róla
Viszont kevered szerintem a shorewall-al, mert a xinetd-nek semmi köze az iptableshez. Ezért is írtam, hogy kiszolgáló alkalmazásokhoz tökéletes, egyszerű, mint az ék.
sshd-val sok mindent lehet mókázni csak az a gond, hogy ahol tényleg fontos lenne a titkosított adatfolyam (pl. wifi) nem támogatják az egyéb eszközök, pl. AP v. router. Nyilván itt az otthonra v. kis hálózatokra szánt ketyerékre gondolok, nem a drága cisco cuccokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Foxpost
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont kevered szerintem a shorewall-al, mert a xinetd-nek semmi köze az iptableshez. Ezért is írtam, hogy kiszolgáló alkalmazásokhoz tökéletes, egyszerű, mint az ék.