Hirdetés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Most konkétan nem ezt akartam megnézni, de egyébként lemez sérülés is úgy néz ki van.
Csak mit is jelent ez a "dd" ? ...És MacCaine-hez is:
És a fentebb linkelt 3 közül melyikkel kezdjem, pl. melyik az egyszerübb elsore ?
Illetve honnan tudom, hogy a CD-n levo sok program kozul pontosan melyik is kell ?
Hiren's-et használtam már valamikor régen (bár leginkább csak a Memtest-et belöle...).MOD:
MacCaine
Nem tudom, hogy Linux volt-e rajta vagy sem.
Csak kiváncsiságból nézném meg, hogy milyen munkát végeztek az IT-sek a cégnél.
Található-e visszaálltható adat a lemezen.Aztán használatba lenne majd véve a gép (amúgy ismerős alapitványa kapta adományként).
Bár ezzel a vinyóval problámás lesz, ugyanis 5% a HDSentinel kondiciója...
1432 hibás szektor, 20084 gyenge szektor (, 2034 nap müködési idő; és 246 inditás/leállitás volt még nemrég most valahogy 1 lett belöle)
Egy Seagate Barracuda 7200.7 40GB, a gép pedig egy Dell Optiplex GX60, a többi komponensen lévő dátumok szerint 2003 közepi gyártású, azaz a vinyó is kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest