- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
hi all!
raknám föl debian-t hyperv-re. már van egy rendesen üzemelő debian szerverem hyperv alatt. gondoltam most sem okoz majd gondot egy felrakása.
nem lát egy mirrort sem. a hálózat konfigurálva van (legacy network adapterrel of korsz). pingelni tudom. tehát nem az a hiba. próbáltam más országbeli mirrorokat is. de semmi. mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest