Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #12746 üzenetére
Nálam gtk2 csomag 2.24.5-3 van. Ha jól értettem a googleben a dolgokat, a 2.2-es főverzió óta vannak gondok.
És Bambano:
Egy ős Linuxos tanította nekünk a Linuxozást, azt mondta, van rá valami shell script, ami bent tartja a funkció gombokat az mc ablakában Gnome alatt, de valszeg nem foglalkozott vele, mert KDE-t használt mindig is és ott nem volt ilyen gondja.
Én meg rászoktam KDE-re és megszerettem.
Semmi gondom nincs a Gnome-al (csak mindig elveszek a beállítások és az adminisztráció menüben a sok ikon között mire megtalálom amit keresek), de amerre haladnak ott a dolgok kinézet ügyileg, az nekem nem tetszik. Maradok KDE-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest