Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik linux distrivel ismerkedjek még meg?
eddig ezeket próbálgattam:
- Linux Mint: igazából nem tudom, annyira nem fogott meg jó volt, de valamit hiányoltam belőle amit nem tudok igazából megfogalmazni.
- Ubuntu: ez tetszett sokszor vissza térek hozzá, könnyen boldogulok vele, tetszik a rengeteg progi, a shell-t is meg tudnám szokni...
- Kubuntu: tetszett a KDE, de minden kikapcsoláskor szét hullott és csak áramtalanítással tudtam kilépni belőle, gyanítom itt valami telepítési probléma volt, lehet majd még egyszer neki esek majd.
- Arch no ez nagyon begyere, csak a testreszabással voltak problémáim, nem nagyon boldogultam a kinézettel, bár az is igaz legtöbbet a terminálban logtam, ami élveztem, de ugyanakkor néha zavartis, hogy mindent ott intézek.most a Fedorát vettem célba, megnézem őt is...
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arena Breakout: Infinite
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest