-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #12300 üzenetére
Nagyon nem értem az inputclass-ok viselkedését, bárhogy próbálom, a háromból csak kettő option kerül alkalmazásra még akkor is, ha egy InputClass-ban szerepel mindahány.
A manual szerint bármennyi InputClass lehet, csak célszerű az általánostól a specifikus felé haladni, mert felülíródik - ez értelemszerű. Ellenben az én esetemben más-más tulajdonságok kerülnének beállításra...
Mondjuk az xxkb-vel ki tudom váltani a keyboard layout toggle-t, így a maradék 2 option hozzárendelődik. Ha más sem érti a jelenséget, marad ez a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vallás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest