- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01 #11852 üzenetére
huh. ezt még emésztem. közben annyi haladás lett, hogy mint kiderült már az a / , csak még azt nem értem miért.
szóval most az van, hogy a "normál" vinyómról ez az ssd-t kezdi el betölteni, de ha ezt kihúzom, akkor a "boot" vinyó elhal "no such device <ssd blkid> -del.
teszi ezt annak ellenére, hogy a /boot -ot átmásoltam a "normálról" a "boot" lemez gyökerébe és átírtam az így bemásolt cucc grub.cfg-jében az <ssd-uuid> összes előfordulást.
most nekifutok boot-repair nevű csodaappal, ez eddig is látványosan többet értett a boothoz, mint én. ha nagyon nem indul majd jövök és megpróbálom debugolni az általad írtak alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest