Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
Hát ez kikészít.
Tegnap felváltottam az ubunutut, egy lxde-s linux mint-el(ubuntu alapú). Meg is lepődtem hogy alapból 10mbiten ment a lan (mert rossz a kábel bekötése), és nem a szokásos autonegotiation 100mbit és 1 bit nem megy át majd írja hogy nincs hálózat, hanem végre felismeri.
elkiabáltam mert tök random, néha felismeri néha nem.mii-tool-al beállítottam 10mbitre, rágugliztam hogy kell permanensé tenni (mert elfelejtettem régen hogy csináltam)
Mindenhol csak azt találtam hogy az init.d-be hozzak létre egy új fájlt(régen tuti nem így csináltam), és másoljam be a scriptet ami beállítja. Újraindítottam, volt hálózat, örültem hogy jó. Még egyszer, megint nincs háló csak akkor ha mii-tool-al újra 10mbitre állítom.Hogy az istenbe lehet beállítani hogy maradjon 10mbiten?
A grafikus beállítófelület meg hihetetlen, minden marhaságot be lehet állítani, még a routing útvonalat is, de a retkes linksebességet azt évek óta nem sikerült oda berakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest