- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
bambano #11512 üzenetére
Igen, legrosszabb esetben az lesz. HE-n találtam is egy fickót aki relatíve olcsón legyártja és elpostázza.. Na de akkor sem biztos hogy szeretném a rendes gépeimre kötni, nagyon noob vagyok mikroelektronikában; inkább akkor már egy ilyen tetszhalott gép. Azon gondolkodom hogy összerántok egy USB-s Linux-ot amire be tudok lépni SSH konzolon át, elképzelhető a CMOS reset visszahozta a bekapcsolt LPT portot. A mostani kernel-be egyáltalán nincs beleforgatva párhuzamos port támogatás így nem tudom eldönteni hogy van-e vagy csak nem látja a kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest