- Hobby elektronika
- iPad topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Elrood őstag A "nem kedvel" alatt azt értettem, hogy nem működik  . .
 Konkrétan a -lopencv_core -lopencv_imgproc stb. kapcsolók miatt sírt, hogy ismeretlen, mikor megcsináltam mindent, amit a neten találtam.
 Közben feladtam a /home-s megoldást, ha rendesen oda pakolom, ahova fordítás után is tenné magát simán ment, úgy hogy marad ez a verzió, és hegesztek valami csomagot, hogy ne kelljen mindent kézzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
.