- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
A "nem kedvel" alatt azt értettem, hogy nem működik
.
Konkrétan a -lopencv_core -lopencv_imgproc stb. kapcsolók miatt sírt, hogy ismeretlen, mikor megcsináltam mindent, amit a neten találtam.
Közben feladtam a /home-s megoldást, ha rendesen oda pakolom, ahova fordítás után is tenné magát simán ment, úgy hogy marad ez a verzió, és hegesztek valami csomagot, hogy ne kelljen mindent kézzel. -
Elrood
őstag
Egy fordítással kapcsolatos kérdésem van.
Legyen egy szűz linux, modjuk ubuntu, de ezt most kb. mindegy.Egy másik gépen már le volt fordítva az ffmpeg és az opencv, onnan kiszedtem a fájlokat.
Az include megadása nem probléma:
-I/home/elrood/Projects/ocvlibs/include/opencv
-I/home/elrood/Projects/ocvlibs/include
Ez működik.De a libek megadása nem megy, tudom, hogy mondjuk
-L/home/elrood/Projects/ocvlibs -lopencv_core -lopencv_imgproc -lopencv_highgui kéne. de ezt már nem kedveli.
Azt tudom, hogy a pkg-config-gal kéne játszani, de pont el szeretném kerülni, mert SVN-ről mászna le a projekt és nem akarok állítgatni a gépeken.Van megoldás, vagy inkább hagyjam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest