- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- LG LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Sziasztok,
Egy öreg masinára telepítettem a win95 mellé egy Damm Small Linuxot, de a benne lévő isás accton en1660 (pnp, ne2000 kompatibilis) hálókártyát nem látja, netcardconfig azt mondja nincs hálókároly a gépben, miközben dos és win9x alatt is működik rendesen (adsl net router mögül). Elég kezdő vagyok linuxban, próbáltam a kártyához drivert kereseni, de csak dos/win3.1/win9x,/winnt/os2/unix -hoz valókat találtam. Addig eljutottam, hogy jumperless módba állítottam a kártyát és beállítottam megfelelő io/irq értékeket amiket bele is is írtam a modules.conf fájlba, de hiába. Ezekszerint törődjek bele, hogy ezen kártyával nem fogok Linuxozni, avagy vmit még be kellene állítanom...
Köszönettel: Fenyő
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- VGA kibeszélő offtopik
- Ford topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest