Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valóban jó pedálszett, csak úgy érzem ez egy csúnya konstrukciós/anyagválasztási hiba
Igazából már ott hibádzik a dolog, hogy mikor ilyen kemény rugót raknak a pedál mellé, akkor a minimum az lett volna(ha már a pedálkar műanyag), hogy hátulról telibe támasztják, és úgy kap ellenállást, nem pedig az egyik oldalához rögzítve a rugót.
Vagy akkor ha teljesen pedálkar nem is az, de merevítésként fémet használni és azzal úgyszintén megelőzhető lett volna az ilyesmi. Hát most már ez van.Amúgy nagyon szerettem ezt a kormányt, úgyhogy nem bántam meg a vásárlását, ez a gond meg talán megoldódik. Ha gyengébb rugót kapok, akkor meg megoldom valahogy házilagos keményítéssel(labda a pedál mögé, vagy hasonló).
(#8939) jozsi252:
Nem tudom, gondoltam rá én is. Igazából a Thrustmaster RGT és a DFGT van náluk, ami hasonló kaliber. Elsővel az a gond, hogy kicsi, és kevésbé minőséginek tűnik, utóbbival meg egyetlen nagy gondom, az a váltófülnek csúfolt két kis pöcök, illetve az, hogy hangos.
Egyelőre vigyék el, érjen oda, aztán majd meglátjuk, mi lesz, de max a DFGT jöhet szóba, csak az a váltópöcök..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- EREDETI Új Garanciális Apple Airpods Pro 2 USB-C Magsafe töltőtokkal eladó
- GMK CYL Boneyard double shot ABS Base set - bontatlan
- ÚJ Philips Hue Ambiance Outdoor LED Lightstrip 5m Full!
- Lenovo T61 T400-T480s V110-15ISK Asus UX303U HP 6470b 840 G3 bontás:akksi dokkoló töltők stb
- Richwood akusztikus gitá
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest