Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Barthezz2

nagyúr

válasz fagy53 #8938 üzenetére

Valóban jó pedálszett, csak úgy érzem ez egy csúnya konstrukciós/anyagválasztási hiba :(

Igazából már ott hibádzik a dolog, hogy mikor ilyen kemény rugót raknak a pedál mellé, akkor a minimum az lett volna(ha már a pedálkar műanyag), hogy hátulról telibe támasztják, és úgy kap ellenállást, nem pedig az egyik oldalához rögzítve a rugót.
    Vagy akkor ha teljesen pedálkar nem is az, de merevítésként fémet használni és azzal úgyszintén megelőzhető lett volna az ilyesmi. Hát most már ez van.

Amúgy nagyon szerettem ezt a kormányt, úgyhogy nem bántam meg a vásárlását, ez a gond meg talán megoldódik. Ha gyengébb rugót kapok, akkor meg megoldom valahogy házilagos keményítéssel(labda a pedál mögé, vagy hasonló). :)

(#8939) jozsi252:
    Nem tudom, gondoltam rá én is. Igazából a Thrustmaster RGT és a DFGT van náluk, ami hasonló kaliber. Elsővel az a gond, hogy kicsi, és kevésbé minőséginek tűnik, utóbbival meg egyetlen nagy gondom, az a váltófülnek csúfolt két kis pöcök, illetve az, hogy hangos.
    Egyelőre vigyék el, érjen oda, aztán majd meglátjuk, mi lesz, de max a DFGT jöhet szóba, csak az a váltópöcök..

Új hozzászólás Aktív témák