Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JulesTS

    őstag

    Köszönöm mindenkinek a gratulációt!
    zsozsa74 már most is van vélemény, de majd a rigre szerelve tesztelés után lesz bővebb.
    Pet84 ami már most látszik, hogy az SHH játékszernek tűnik az SGP mellett. Félreértés ne essék, az SHH nagyon jó "játékszer" és ár/érték arányban most is verhetetlen. Ha nem nyerem meg ezt az SGP-t (vagy a lottó telitalálatot), akkor eszembe se jutott volna lecserélni.
    GalaHU látszik, hogy komolyan gondolja. Először amikor indult, nem gondoltam volna, hogy működni tud, de úgy látszik igen. Minden esetre szurkolok neki.
    #214 már most úgy látom, hogy jó véleményem lesz...
    Gomez86 szerintem nem fogod megbánni, hogy fizettél érte....
    Találtgyerek lesz majd videó is csak még fel kellene szerelnem a rigre. Az biztos, hogy jóval hangosabb mint az SHH, ami halkan tompán kattan, ehhez képest az SGP élesen hangosan kattan. Az biztos, hogy éjszakai családbarát szimezéshez alkalmatlan. A kar magassága aránylag tág határok között állítható, ezért a kar útja is függ ettől.

    Kicsomagolás utáni első benyomások:
    Van benne anyag. Merev szekezet lógás nélkül (mondjuk ezt rigre szerelve majd jobban tudom tesztelni. Alap helyzetben is elég hosszú a kar és méghosszabbra lehet állítani. Az alap mindkét oldalán van állító csavar amivel a rugóerőt lehet állítani (ha úgy szereled fel, hogy az egyik oldalához nem férsz hozzá, akkor a másik oldalról még állítható marad). Kézben tartva a legrövidebb kar állásban a legpuhábbra állítva a rugót is elég keménynek tűnik (de ez majd rigre szerelve kiderül, hogy milyen). Ha mégjobban kitekerem az állítócsavarokat, akkor a kattanás megszelidül. A karbelején van egy kis ravasz amire pl. üresbe visszaváltást, vagy rükit lehet rakni. Ez hasznos lehet. De a kar felső rész legalsó állásában ez a "ravasz" túl magasan van és véletlenül is rá lehet fogni. Azt néztem, hogy egyel feljebb állítva a kart már jó lesz. Az alap felém eső részén van két gomb aminek a háttérvilágítás színét Pit House-ból lehet állítani. Erre mehet majd a gyújtás meg az önindító. Ami jár hozzá: 4db csavar ami lemez lapra rögzítéshez jó, egy imbusz kulcs a rugó erő állításhoz, két darab 8/10-es villáskulcs a kar magasság állításhoz.
    Hogy ne csak a pozitív dolgokról írjak:
    A csomagban lévő rövid útmutató ki se tér a rugóerő beállításra, az útmutatóban lévő QR kód egy általànos support oldalra visz ahol a váltóhoz nincs útmutató (csak bázis, pedál, kijelző, meg a szoftverek). A villáskulcsok vastag lemezből vannak kivágva, arra alkalmatlanok, hogy a gyárban meghúzott csavarokat a rugósalátét ellenében kilazítsa, inkább szétnyílik, elnyalódik. Szóval saját csillagkulccsal érdemes nekiállni állítgatni...

Új hozzászólás Aktív témák