Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
válasz iceman007 #38609 üzenetére
Kipróbáltam egy régi 5.0 verziót, 5.08at is egyik se volt jó.
5.09el meg egyszerűen hibás, ki se jön az, hogy csatlakoztassam a géphez a kormányt, egyszerűen csak befejezi a telepítést.Kutakodtam még egy kicsit, elvileg azt mondták hogy nem jó az USB 3.0, próbáljam ki USB 2.0-val, de alaplapon már ilyen csati nem szerepel, se a gép többi részén. Van is egy ilyen USB 2.0 adapterem, kipróbáltam nem jó.
Viszont ami érdekes, hogy amikor a kormányt rácsatlakoztatom a Pc-re (szofver telepítés előtt nem jelenik semmi a eszközkezelőben USB HIDként), akkor az USB HID nem G25ösként ismeri fel a kormányt hanem Driving Force USB (HID)-ként (amikor a telepítő automatikusan kalibrálja a kormányt), ami nem jó, mert G25 kellene kiírnia. A játékvezérlő a nyomtatók beállításában G25 racing wheelt ír ki, de amikor tesztelném a kormány működést már csak driving force kormány jön elő.
Talán mintha valami blokkolná azt, hogy a HID nem ismeri fel rendesen a kormányt.
Valószínű ezt illesztőprogram frissítéssel sem lehet helyre hozni eszközelőben.Valamint mikor a szoftver telepítem utána G25nél illesztőhibát ír ki.
Elég érdekes jelenség ez, valószínű, hogy ha újra húzom a windowst akkor megoldódik, anélkül meg csak a szívás van vele.
Azért köszi a segítséget.
Itt még az se játszik hogy a laptopról átmásolom a mappát az asztalira, azaz felülírni az egészet, esetleg úgy felismerné a dolgokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Politika
- Android szakmai topik
- Witcher topik
- Nikon DSLR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- Sennheiser CX 400BT True Wireless fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest