-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
válasz iceman007 #38609 üzenetére
Kipróbáltam egy régi 5.0 verziót, 5.08at is egyik se volt jó.
5.09el meg egyszerűen hibás, ki se jön az, hogy csatlakoztassam a géphez a kormányt, egyszerűen csak befejezi a telepítést.Kutakodtam még egy kicsit, elvileg azt mondták hogy nem jó az USB 3.0, próbáljam ki USB 2.0-val, de alaplapon már ilyen csati nem szerepel, se a gép többi részén. Van is egy ilyen USB 2.0 adapterem, kipróbáltam nem jó.
Viszont ami érdekes, hogy amikor a kormányt rácsatlakoztatom a Pc-re (szofver telepítés előtt nem jelenik semmi a eszközkezelőben USB HIDként), akkor az USB HID nem G25ösként ismeri fel a kormányt hanem Driving Force USB (HID)-ként (amikor a telepítő automatikusan kalibrálja a kormányt), ami nem jó, mert G25 kellene kiírnia. A játékvezérlő a nyomtatók beállításában G25 racing wheelt ír ki, de amikor tesztelném a kormány működést már csak driving force kormány jön elő.
Talán mintha valami blokkolná azt, hogy a HID nem ismeri fel rendesen a kormányt.
Valószínű ezt illesztőprogram frissítéssel sem lehet helyre hozni eszközelőben.Valamint mikor a szoftver telepítem utána G25nél illesztőhibát ír ki.
Elég érdekes jelenség ez, valószínű, hogy ha újra húzom a windowst akkor megoldódik, anélkül meg csak a szívás van vele.
Azért köszi a segítséget.
Itt még az se játszik hogy a laptopról átmásolom a mappát az asztalira, azaz felülírni az egészet, esetleg úgy felismerné a dolgokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Diablo IV
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest